Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Generální ředitel Jaromír Soukup v diskusním pořadu, ve kterém hlavní úlohu hraje to, co trápí a zajímá diváky televize Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (78)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

V Česku se zrodil další Jára světového formátu, vedle Járy Guru a Cimrmana je tu nově i Jára Soukup; věhlasný novinář, advokát, boxer, rétor s dikcí Parkinsona a moderující mozková příhoda v jedné osobě. V neposlední řadě také generální ředitel tévé Barrandov, stanice populární mezi českými důchodci a Milošem, kde se svojí milovanou nabíječkou Kateřinou Brožovou osídlil prakticky všechny svoje obskurní pořady i relace. Tuzemské televizní kanály jsou takovým hezkým ekvivalentem Ripleyova muzea kuriozit a přestože v nich bují nespočet rakovin co minutu, vedle Járy se i gastroterorista Láďa Hruška jeví jako celkem sympatický vřed v kšiltovce. On to nejspíš i ten Jára nemyslí úplně špatně, vždyť si jenom koupil televizi, obsadil do ní sebe, starou, Okamuru, pár imigrantů do štábu a na moderátorské úrovni autistického jůťubera s poruchou soustředění a rekordní kadencí pěti přeřeknutí za slovo vpaluje do obrazovek jednu neopakovatelnou změť pixelů za druhou. Za pozornost stojí určitě i výčet názvů pořadů, které si Jára sám moderuje: po seriózní diskuzi v Duelu Jaromíra Soukupa se můžeme intelektuálně obohatit v Aréně Jaromíra Soukupa, pak se zdravě rozhořčit v Kauzách Jaromíra Soukupa, abychom v závěru uznale pokyvovali nad Instinkty Jaromíra Soukupa. Jára si názvy svých pořadů zřejmě losuje v generátoru náhodných slov, za která vždy naprcá svoje jméno a další hodinová výplň v bizarním televizním programu je na světě. Není proto vyloučeno, že se v budoucnu dočkáme Úchylek Jaromíra Soukupa, Nádorů Jaromíra Soukupa či Seznamu náhodných podstatných jmen Jaromíra Soukupa. A pak se nezapomeňme divit, že nám tu vládne SPD, HIV a AIDS, když svojí sledovaností dáváme tomuto přežít. ()

boni

všechny recenze uživatele

Já to ani nechci hodnotit, neboť těch odpadů už je tady až dost. Jaromír Soukup je člověk, který sice možná nemá úplně špatné názory, líbí se mi, že nabízí alternativu vůči levicově liberální ČT, která mne svojí agitkou neskutečně sere, leč bohužel všechny jeho pořady jsou dělané tak neuvěřitelně amatérským způsobem a on je tak strašně špatný moderátor, že veškerá jeho snaha je ve výsledku spíše kontraproduktivní. I když to vezmeme v globálu, tak z hlediska „koukatelnosti“ neexistuje nic horšího než Barrandov. Polovina času reklamy, čtvrtina naprosto odpudivé tituly neznámých produkcí a čtvrtina nespočet pořadů nestora Járy, který to sice v televizní branži neumí, ale to mu evidentně vůbec nevadí. ()

Reklama

MT_Y odpad!

všechny recenze uživatele

Být ředitelem nějaké TV - FAJN proč ne, ale nacpat do X procent "Svoje pořady" kde všude po místnostech apod. Je prostě ta tvář a jméno JS, přijde mi to opravdu nemístné a upozorňujíc se na sebe, takže trapné. K tomu všemu ani neumí moderovat, včera jsem se jen z nudy podíval když v Aréně měl A.Babiše a hrozná nuda, furt musí být středem pozornosti, všemu rozumí a o všem ví apod. Nechci být zlý, ale docela bych ČT přál aby se jim povedlo dostat TV Barrandov z vysílání (odebrání licence), aspoň by J. Soukupovi spadl hřebínek. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Legendární novácký Kotel našel novou reinkarnaci. Buranství plebsu vyhřezlé na televizní obrazovku. Rozdíly jsou ovšem zjevné - zatímco Michaela Jílková byla pořád profesionální moderátorka schopná mluvit na kameru, Soukup je jenom narcistní kašpar a jeho moderátorské kvality by mu stačily stěží na moderování školní besídky... ()

Mijagi odpad!

všechny recenze uživatele

Sjezd ubožáků, co jsou schopní za 300,-Kč za jedno natáčení držet agitační cedule a jako roboti pokřikováním negativně či pozitivně reagovat na předem domluvená slova, která jim diktuje ještě větší ubožák. Ne, Jaromír Soukup opravdu není moderátor. Ego mu sice poletuje až v obláčcích, ale moderátorské vlohy nemá. U nečekaných odpovědí hostů (a formát diskuzního pořadu takové odpovědi předpokládá) pořad sklouzává díky Soukupově neschopnosti improvizace do trapnosti. Obsahově je to brak od začátku do konce. Vůbec mě nepřekvapilo, když jsem se dověděl, že jeden ze Soukupových poradců, kteří stojí při natáčení na kraji placu, je bývalý šéfredaktor bulvárních plátků Pavel Novotný, schopný slézt pro prachy na dno žumpy a ještě se tam s úsměvem rochnit. Chro chro. ()

Zajímavosti (1)

  • Moderátor pořadu a majitel televisní stanice Barrandov, která jej vysílala, Jaromír Soukup pořad zrušil kvůli bezobsažnosti toho, co v něm politici říkali. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama