Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (85)

erased 

všechny recenze uživatele

První série přišla s perfektní premisou, kterou se nepodařilo pořádně vyždímat, a exceluje vlastně jen tam, kde se dovídáme o náhodných epizodách z fungování nebeské korporace. A samozřejmě tam, kde se objeví duo Buscemi / Soni. Naproti tomu, ačkoliv už druhá série nemá nic společného s titulní premisou a blíž než k souvislé TV komedi mái k sérii náhodných SNL skečů, v tomto formátu dokáže tématu využít zvoleného tématu a parodování mnohem víc. Vůbec se tedy nebudu zlobit, pokud tato skvadra bude dál pokračovat i v dalších nesouvislých ale stejně švihlých sériích. Also, my therapist prescribed me a potion that's got me low-key kinda faded. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost se sympatickýma postavama a výbornou zápletkou. Daniel Radcliffe je absolutně super, Steve Buscemi pak absolutně geniální a ostatní jsou taky skvělí a na Geraldine Wiswanathan se navíc i moc příjemně koukalo. Délka je sympatická a počet epizod tak akorát, snad jen v prostředních epizodách to občas lehce skřípalo, ale pouze minimálně, Tenhle seriál je další britský klenot, ke kterému se někdy v budoucnu velice rád vrátím, protože jsem se u něj bavil ne královsky, ale přímo božsky! Škoda, že podobně originálních seriálů nevzniká víc, obzvlášť v komediálním žánru je tohle fakt zatraceně svěží vítr. 85%. ()

Reklama

M.J 

všechny recenze uživatele

Tento sedmidílný seriál jsem si vyhledal jenom kvůli Radcliffovi, ten chlap mě prostě baví. Není to v celkovém výsledku vůbec zlé, ale obsazení předpovídalo trošku větší pecku, poměrně škoda. Steve Buscemi hraje boha poměrně dobře, ale nejednou se fanoušek setká až s trapnohumorem, který prostě každému nesvědčí. Daniel se zase občas tváří až moc empatický, což se často nehodí a není to moc uvěřitelné. 6/10 ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

To už je podruhý v tomhle týdnu, co rozebírám, křesťanskou tématiku, a opět, se mi to dvakrát nelíbilo. Čekal jsem, trochu víc humoru, takže jsem od seriálu zklamán. Seriál, v němž je Nebe vykresleno, jako nějaká nadnárodní korporace, a všechno tomu řídí, ten největší vypatlanec Jim Buscemi, jako ten nejvyšší - Bůh. Ve většině případů, které nemají nic společného s dějem, vidíme scénky nebo epizodní příhody pracovníků, kteří tam pracují. Třeba v oddělení mužských bradavek, si pracovníce ztěžuje, že z bradavek neteče pomerančový džus. U podobných chvil, se člověk maximálně usměje, ale bránici nepotrápí. Po dějové stránce, se to plácá, sem a tam. Buscemi, jako Bůh, byl dost sympatický, a jako podivín, vypadá ještě lepé. Nebe s.r.o., není špatný projekt, kde ale ten děj a většina vtípků, trochu kolísá, a romantika je spíš dost trapná...Má to ale na poměr málo epizod, do dvou hodin to máte zkouknutý, a můžete na to jednoduše zapomenout. Jinak Potter, se moc nepředvedl ani v komediální stránce. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

V podstate ani nemám nič, čo by mi poslúžilo na obsiahlejšiu kritiku - Miracle Workers majú skvelé obsadenie, originálny nápad, vtip a spád. Ako celok to však pôsobí úplne jednoduchým dojmom, akoby šlo o prácu tímu, ktorý si poctivo, no bez výraznejšieho zápalu odmakal to, čo dostal príkazom zhora. Inými slovami, chýba tomu niečo navyše, akási nadstavba, ktorá dnes oddeľuje nadpriemerné až výnimočné seriály od zaujímavých, no ľahko zabudnuteľných jednohubiek. (65%) ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama