Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní protagonisté této bláznivé komedie jsou hrdinové němých kovbojek Dusty Bottoms, Lucky Day a Ned Nederlander, kteří právě dostali vyhazov z Hollywoodského studia. V pravý čas ovšem přichází záchrana v podobě Carmen - ta je požádá, aby přijeli do zapadlého městečka na jihu a za zajímavou peněžní částku tam pro ni odvedli menší práci. Lehce natvrdlí pistolníci žijí v přesvědčení, že půjde o rutinní kovbojskou show, a proto souhlasí. Věci se však mají jinak a Carmen najednou chce, aby odpravili odporného El Guapa, který se k slušným obyvatelům městečka chová značně nevybíravě. V praxi se ovšem ukáže, že do filmových hrdinů, které ztvárňují, mají přece jen daleko a zachránit zoufalé měšťany rozhodně nebude hračka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Tři amigos bývali největšími kovbojskými hrdiny pláten potulných kinematografů. Jenže náhle dostali výpověď a tak si mohou se svými uměleckými dovednostmi jít stoupnout do fronty na úřad práce. Proto je doslova nadchne nabídka vyrazit směrem k Mexicu a vyhnat z poklidného městečka nelítostného zabijáka El Guapa s jeho tlupou. Jako filmový nápad to sice není příliš originální, scénářem se také nikdo neobtěžoval, ale zkušení hrdinové, kteří dokáží synchronizovaně naskakovat na koně jako nikdo jiný, si se zvládnutím situace umějí poradit. Rekvizitář je však pěkný diletant, když smradlavým banditům nacpal bambitky skutečným střelivem, což dokáže profesionální herce jednak pěkně vytočit, ale hlavně se jim do hlav vkrádá šílený nápad, jestli to představení je skutečně jenom show. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

super komedie se tremi komedialnimi legendami. moc se mi libil pribeh, vtipne hlasky a konec.. a ta hudebni vlozka byla nadherna. — miluju ty jejich “vystupy” - hlavne chevyho; jako vzdy si jeho pritomnost uzivam a klidne bych si od nej nechala dat pusu (samozrejme jen na rty, vubec ne na verandu!). 𝗢𝗵, 𝗗𝗲𝗮𝗿 𝗹𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿𝗰𝘂𝗽, 𝗜 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝘆𝗼𝘂!!! ♡ ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Práve tento film nebol ten, ktorý by ma oslovil. Tvorcom zrejme išlo o paródiu na klasiku Sedem statočných. Ale ten dabing, ten stál za to. VLADIMÍR DURDÍK ako Steve Martin, LADISLAV KONRÁD ako Chevy Chase a ROMAN MATISKO ako Martin Short. Réžia slovenských dialógov: BOHUMIL MARTINÁK ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou bláznivinu jako například Žhavé výstřely, ale tohle bylo něco jiného. Chevyho Chase jsem už viděl v sérii o Griswoldových a kvůli tomu jsem si i tento film pustil. Zápletka je dobrá a film byl i slušně napínavý. Myslím si však, že komické trio hlavních hrdinů mělo dostat více prostoru na nejrůznější fórky. Jistě jsou všichni dobrými komickými herci, ale je velká škoda, že film toho moc nevyužívá. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nastrieľam do teba toľko olova, že z teba bude závažie.“ – „Ako to myslíš?“ Na TROCH AMIGOS som sa tešil 10 rokov. Bohužiaľ to mohlo byť EŠTE absurdnejšie, ale i tak som mal zo všetkých tých tanečkov, pesničiek, pišišvorenia a chichotania troch amigos nákazlivo hravý pocit, že si režisér John Landis a herci Steve Martin (podieľajúci sa zároveň na scenári a produkcii), Chevy Chase a Martin Short skvele padli do noty a nakrúcanie snímky o samoľúbych hollywoodskych hviezdach nemých westernov, „omylom“ ochraňujúcich pohraničnú mexickú dedinku pred lúpežníkmi, si užívali plným dúškom. Z mnohých scén som mal pocit, že to v dobe nakrúcania boli hrozne talentovaní, k improvizácii naklonení komedianti, ktorí dobre poznali svoje remeslo, špičkovo ovládali jednotlivé grify, dobre vedeli, čo chcel ich fanúšik resp. fanúšik dobrej komédie vidieť a častokrát im stačilo správnou intonáciou povedať konkrétno slovo alebo sa v zdanlivo nevhodnej chvíli usmiať – a výbuch smiechu bol u diváka takmer istý. Nanešťastie, ako vravím, mohlo to mať ešte viac bizarných fórov, ako sú totálne vyklepaný salón, Nemec v bare, korytnačka, „upozorňovanie na seba zvukmi“, kameň alebo dvojminútové šplhanie na polmetrový múrik. Ale aj tak príjemné (ale ku koncu už nudné). P.S. GALAXY QUEST nemá čisté svedomie! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama