Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Dosti pochybná love story s nanejvýš trapnou ústřední dvojicí (ano - myslím i TEBE, milý Keanu Reevesi), s dokonale dementními dialogy, s hluboce zmrazenými emocemi ... a s teoreticky i prakticky neexistující atmosférou. Netuším, kam se zašila, když na vlastní oči viděla na place tu bídu s nouzí, ale její absence je takřka hmatatelná ... dokonce jsem byla chvilku na pochybách, zdali se ona rádoby komediální fraška neodehrává ve stoprocentním vakuu. Neodehrává ... jako nezvratný důkaz může posloužit prostý fakt, že všichni protagonisté natáčení přežili - a filmový štáb jakbysmet. Nicméně ... co se mě týká, jsem znechucena do té míry, že nejsem s to vydolovat ani jednu jedinou nedomrlou * ... je mi líto. Kecám: NENÍ mi to líto, škoda jen zbytečně ztraceného času .. MÉHO času. ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela příjemně kousavá konverzačka, která ovšem všechen svůj vtip vyčerpala v první třetině filmu a pak už jsem se přistihla, jak vypínám a už to ani neposlouchám, jelikož informace obsažené v dialozích byly stále se opakující nebo nulové. Pořád je to ale lepší než průměrná romantická komedie. Je to můj tisící ohodnocený film, tak jsem měla potřebu se k němu vyjádřit také slovně. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Forma neustálého dialogu ve stylu Before Sunset mi nevadí. Ignorace ostatních postav tedy v tomto formátu funguje. Horší je, že obojí postavy jsou v rámci zábavnosti až příliš extrémně asociální. Z toho důvodu jistá intimita nepůsobí příliš uvěřitelně. Obsazení je ale fajn, takže na jedno shlédnutí, proč ne. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

V letním období docela sympatický pokus, který stojí a padá se scénářem, který místy funguje a místy ne. O absurdity a extrémy (stejně jako na běžné svatbě) není nouze a Keanu Reeves a Winona Ryder jako nerudní hosté na svatbě, na které by oba raději nebyli, fungují na výbornou, jak jen jim to scénář Victora Levina dovolí. Pokud vám je tahle dvojka sympatická a už máte pár svateb navštívených, pak směle do téhle letní pohodovky. Nic jiného než jejich svatební hašteření na okraji slavících hostů ale od filmu nečekejte. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé duo pod nudnou taktovkou. Reeves a Ryder si sedí dobře, stejně jako jejich postavy a jejich charaktery, ale celé je to takové unylé, i když to má jen (ani ne) devadesát minut. Vtipné to je, Winona nahrává, Keanu suše hláškuje, tohle funguje fajn, ale příběh je unylý a celou dobu jsem měl pocit, že režisér to jen tak nechává plynout a čeká, co z ústředního dua vypadne ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Při diskusi v posteli Frank (Keanu Reeves) dopije sklenici vína. Zatímco řeč pokračuje plynule dál, mění se vzdálenost kamery, a lze vidět, že sklenice už najednou není prázdná. O pár vteřin později Frank opět pije ze sklenice. (six_seven)
  • Winona Ryder (Lindsay) a Keanu Reeves (Frank) jsou jediné role ve filmu. Jediné hlasy, které se ve filmu ozvou jsou filmy, které hrají v televizi v pokojích, nebo oznamy provedené přes PA systémy. (newpage)

Reklama

Reklama