Reklama

Reklama

Vadí nevadí

  • USA Truth or Dare (více)
Trailer 1

Vadí nevadí je poměrně nevinná hra, při které hráči, když na ně přijde řada, volí, zda pravdivě odpoví na nějakou choulostivou otázku, nebo splní obtížný/nepříjemný/ponižující úkol. Spojení „poměrně nevinná“ přestává platit ve chvíli, kdy v případě lži nebo nesplněného úkolu zemřete. Studentka Olivia (Lucy Hale) vyrazila s partou přátel na pohodovou dovolenou do Nového Mexika. Seznámení s pohledným sympaťákem je zavedlo do lehce strašidelných kulis zrušeného kláštera, kde si zahráli právě Vadí nevadí. Jak už to u téhle hry bývá, kvůli tajemstvím vyplouvajícím na povrch začala atmosféra poněkud houstnout. Opravdové husto ale nastalo ve chvíli, kdy jim onen pohledný sympaťák prozradil, že kdyby je ke hře nenalákal, tak by zemřel. A že teď dost pravděpodobně začnou umírat oni, protože organizátor téhle verze Vadí nevadí se s ničím nepáře. Dalo by se nad tím mávnout rukou, kdyby po návratu domů Olivia a její přátelé nenacházeli připomínky hry na každém kroku. Textovky, telefonáty, nápisy na zdech, dotazy náhodných kolemjdoucích – ti všichni opakují otázku „Vadí nevadí?“ A varianta, že by odmítli, nepřichází v úvahu. Poznají to ve chvíli, kdy to někteří z nich zkusí a zemřou. Jak hráči ubývají, hra nabírá obrátky a stupňuje náročnost. Jak zastavit smrtící kolotoč, když žádné standardní řešení neexistuje? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (262)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ale jako jo...není to možná nejchytřejší a do hororu to má vlastně celkem daleko,ale jinak není Truth or Dare filmem,který by mě naštval,popřípadě jsem měl tendenci ho po půl hodině vypnout.Všechno tu běží tak nějak dle očekávání (lekačky,vymírání jedotlivých postav) a to se snad ani nedá u podobného filmu vytknout,přotože přesně podle téhle šablony a z tohoto důvodu byl stvořen.Konec navíc trochu překvapil a to jsem fakt nečekal...60% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jedná se o dobrý námět na film, děj je napínavý a vyhovovalo mi, že se jedná spíše o thriller. Spoiler: Ten závěr je hustej, vlastně ten úkol přenesli na celé lidstvo, takže očekávám pokračování a jsem zvědav jak to dopadne, protože podle pravidel hry to vypadá tak, že celé lidstvo vymře. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma už jsem něco viděl a vesměs se jednalo o laciné psychologické hrátky a na vodě vystavěné zápletky. Wadlow vsadil na nadpřirozený prvek a dobře udělal. Hra, která nechtěla ze svých spárů nikoho pustit, mě bavila a bavilo mě i čekání na to, jak se svými obětmi naloží. Je sice pravda, že to mohlo být kapánek brutálnější, ale co už. Sedělo mi i herecké obsazení, které se vesměs nesestávalo z protivně ječících a hysterčících dorostenců a dorostenkyň. Jeden z nejlepší teenagerských hororů za poslední dobu. 75% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl velký omyl. Čekal jsem moderní Horor. Totálně debilní příběh, smrti naprosto směšné, umírají jim přátelé a u všech jsou emoce totálně na nule, scénář děravý, jak ponožky a ty scary faces ? Jako vážně ? Během této sračky jsem si řekl minimálně 5x na co se to doprdele dívám. Závěr byl odpad jako prase. Horor pro děti. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Toto béčko som si zohnal tri razy a zakaždým, keď som ho pustil, mi odpálilo televízor do takej miery, že bol nepoužiteľný a musel som ho natvrdo vytiahnuť zo siete, aby to rozchodil. Stálo to za to? Nie. Postavy nesympatické, napätie takmer žiadne. Niektoré momenty nechcene smiešne. Pravidlá hry nudáááá. Ale videl som už stokrát horšie horory, čiže dávam až neuveriteľných 40%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Existují stránky filmu, kde si můžete tuto hru zahrát. (griph)
  • Tváře postav se také měly podobat filtrům na Snapchatu, Instagramu či Facebooku, obzvláště jejich „velká pusa“. (griph)
  • Před natáčením se herci, kteří hráli hlavní postavy, účastnili společného výletu. (griph)

Reklama

Reklama