Reklama

Reklama

Senke nad Balkanom - Season 2

(série)
Srbsko / Rusko / Bosna a Hercegovina / Makedonie, (2019–2020), 10 h 59 min (Minutáž: 60–90 min)

Epizody(10)

Recenze (3)

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé sérii se musíte připravit na více postav a na první tři díly se opravdu dívat bez vyrušování, neboť politikaření se nese v základech věcí příštích a snaží se semlít i naše dva inspektory. Složitá situace na Balkáně, do které se míchá nově vzniklá velmoc, Sovětský svaz. Mafiánské intriky, láska i zklamání mezi občas nějakou mrtvolu. Dobří herci, exteriéry a samozřejmě songy s jejich texty. Otevřený konec a Bjelogrličův slib, že se bude natáčet třetí řada ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„KRÁL ODMÍTNE UZNAT SOVĚTSKÝ SVAZ. VÍM, ŽE JE TO ČASTNÉ, ALE KRÁLI I NÁM TO PŘINESE NOVÉ NEPŘÁTELE…“ ///    Tentokrát je to kapku (asoň ze začátku) složitější. Mele se tady heroin, záhadný vraždy a politika. Samozřejmě je jasný, že nakonec to spolu všechno nějak bude souviset… Taková „První republika“. Ovšem bez romantickejch příkras, s krví a sexem. Zajímavě odvyprávěnej kus balkánský historie.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hlásím se k Ustašovcům. 2.) Chcu se dozvědět něco o počátcích heroinu na Balkáně.  /// Thx za titule „selma55 a Tomáš“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akonáhle sa krimi seriál, akéhokoľvek rázu tématicky zvrtne na drogovú tematiku, tak môj interes rapídne klesá ku dnu. Po 5 epizóde ma to nakomplet prestalo baviť, i keď z prvej série, si určité prvky, ktoré mu zaručili kvalitu, ponechal. Ostala špina, politika, intrigy aj nejaká tá vražda, ktorá v úvode dostatočne navnadila. No potom sa to ako uvádzam v úvode zvrhlo na problematiku, ktorá ma nakomplet irituje. Vytratila sa priorita mystiky i tajomna kultu, čo je pre mňa doslova a do písmena samovražda. Neviem akým smerom sa to uberalo ďalej, no už ma to skrátka nebavilo .. ()

Reklama

Reklama