Reklama

Reklama

ADAM: 3. díl

  • Kanada Adam - Episode 3
Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi
Kanada, 2017, 9 min

Recenze (15)

mm13 

všechny recenze uživatele

Videli (a čítali) sme podobný príbeh už niekoľkokrát, ale je to niečo, čo sa neomrzí. V takomto spracovaní dokonca dokáže zase raz omráčiť. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* pro lidi odkojené počítačovými hrami má tato krátkometrážní postapokaliptická sci-fi trilogie (1, 2 a 3.díl) asi nějakou cenu. Pro mě osobně to žádnou extra hloubku nemělo a ani žádné překvapení nakonec se nekonalo, i když hutná atmosféra slibovala nějaké zajímavé vyústění. Animace je opravdu velmi dobrá, ale to je tak všechno, co bych mohl pochválit. Ještě, že to bylo tak krátké. Jinak jednotlivé epizodky nemá cenu samostatně sledovat, tak výsledná známka je jedna pro celek. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zajímavý koncept,který má i přes zvolenou formu svojí sílu.Uměl bych si představit celovečerní "animák"...70% ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Blomkamp jako správný marxista ilustruje (animuje) tezi, že náboženství je opiem lidstva. A to často s pěkně prohnilými kořeny. Řemeslně výborné. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Nebudem tu ku každému dielu písať hodnotenie zvlášť. Proste ho napíšem k najlepšiemu. Miniseriál s výbornou mysterióznou atmosférou. K tomu si prirátajte zaujímavý dej ,postavy ,zvraty a hľavne výborný výzor (týpci sa extrémne pohrali s unity enginom....) Vysoko odporúčam hľavne pre tých ,čo milujú scifi a vedia aspoň trochu anglicky. 5* ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Třetí část Adama je suprová hlavně díky příběhu a paradoxně i herectví. Jak se říká, dobře dabovat postavu je často těžší než jí zahrát, ale Michael Rogers to zde naprosto perfektně zvládl. Závěrečná scéna v kombinaci s hudbou hodně silná. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ze všech tří dílů Adama je třetí asi nejsilnější. Přináší otázky ohledně přežití a co pro přežití dokážete udělat. Závěrečné rozuzlení je skvělý, temný.. Animace jako vždy dokonalá ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že i krátkometrážní snímek by mohl nést zásadní myšlenku, ale na rozpracování jaksi už nezbylo místo. Po technologické stránce je však počin výtečný, respektive příběh divákovi neumožní soustředit se na vizuální efekty. ()

Reklama

Reklama