Reklama

Reklama

Srdce na správném místě

(TV film)
  • USA 12 Days of Giving (více)

Obsahy(1)

Mladý fotograf Baxter (David Blue) vyhraje v soutěži malé jmění a rozhodne se podělit o svou výhru s obyvateli městečka. Začínají vánoční svátky a on chce být tajným Santou. Vybere si několik lidí, kterým by mohl Santa pomoct a připravit jim hezké svátky. Jedním z nich je chlapec, kterému zemřel otec. Když se seznámí s jeho matkou Pamelou (Ashley Jonesová), mají o čem mluvit a čím více více času společně tráví, tím mají k sobě blíž ... (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

nash. 

všechny recenze uživatele

Variace na romantickou komedii Může to potkat i vás, která je tak vánoční, jak jen vánoční film může být. Milá, úsměvná, pohodová, pozitivní. Dvojice, která se má políbit pod jmelím je sympatická, všechno dopadne jak má, byť tomu scénář pomáhá občas tak trochu násilně, a tak jediným kazem, který mi kazil vánoční pohodu při sledování, je ten protivný malý vyděrač, který měl být původně asi roztomilý. ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Konečně film USA, ve kterém se nevraždí, nestřílí, není plno vulgarit… Nějak jsem nepochopil, proč je film pro děti až od 12 let. Děj vzdáleně svou předvánoční atmosférou připomíná francouzský film Země, odkud přicházím (1956). Film je jednoduchý, ale řekl bych, že to ničemu nevadí. Snad jediné, co mi na filmu vadilo, byl docela oprsklý kluk, kterému nebyla cizí ani určitá forma vydírání. ()

Reklama

Galerie (50)

Reklama

Reklama