Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako jediný pár se neberou kvůli dítěti, to se narodí až tři roky po svatbě. Bydlí u rodičů a staví si svépomocí byt. Vladimír chce být slavným fotografem a na té vizi intenzívně pracuje. Zuzana ho v tom podporuje. Postupně přijdou tři dcery, Zuzana se o ně stará a Vladimír žije bohémským životem. Po revoluci odjíždí pracovat do Ameriky. Zuzana jako zodpovědná matka drží rodinu při zemi. Manželství se hned vzápětí rozpadává. Vladimír se po letech vrací do Čech, stále fotografuje, pořádá výstavy a žije ve svých snech. (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

Cesty timem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto za 3*. Protože ikdyž to není zcela vinou paní Třeštíkové, je tu o manželství málo a ze strany Zuzany ještě méně.... Nás by opravdu zajímalo z toho více a chápu, že monolog pana Vladimíra už tady někoho štval. Ale já jsem se docela bavil. Jinak zatím jsem se v každém manželovi trochu viděl. Elektronika a tvoření všeho v tomto a ve více či méně příbuzných oborech to je můj hlavní kůň Stanislave (satelit před r. 89 jsem také vyrobil a to včetně LNB - to byly doby), podnikavý a aktivní jako Pavel jsem a chodil jsem do taneční školy kam jeho dcera (tak to jsem také poznával), mamánek už nejsem no... Jirko..... a tady.... Mám svůj svět jinak vymyšlenej.... nojoooo.... velmi dobře chápu, že tu pana umělce a jeho svět mnozí diváci nevydýchali a berou ho jako.... jak se tu mnozí vyjádřili. Ale on je to umělec vážení a to někdy nemůžete prostě svýma všedníma očima chápat. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Manželské etudy dost možná přispěly k tomu, že Vladimír 20 a více let přešlapuje na místě. Kamera o něj neztrácí zájem, točí se “o něm” dokument, takže je asi slavnej a zajímavej. Chudák po těch vypitých hekťácích vína zapomněl, že si tu pozornost kdysi vysloužil něčím tak originálním a jedinečným, jako je ochota vstoupit do stavu manželského. Fakt, že se řítí po hlavě do prdele mě netrápí, ale že oblažuje svojí permanentní přítomností kvůli střeše nad hlavou svoje dospělé dcery a jejich nové rodiny, to už je do nebe volající. Jinak jsou ME zajímavým projektem a počinem, ale s příchodem stáří všech hlavních aktérů jsou víc a víc truchlivé- moc povzbudivé to tedy není. P.S.: Vladimírovým problémem může být i jeho umělecká, bohémská duše, ale podezírám ho i z lenosti a jisté omezenosti, možná i nedostatku fantazie. A to je pro umělce svízel. Pokud by si kdysi vzal do ruky foťák na Helenu Třeštíkovou a spol., tak mohl materiálem pořizovaným po dobu 35 a více let ohromovat o poznání více, než svou "slávou" čítající 3 (! = jedno číslo) fotoeditorialy pro Playboy. ()

Reklama

zsn

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane Bože - další namachrovaný Pražák - pan podnikatel, pardon, teda umělec, který umí bezvadné foto roznožky. Amerika Amerika Amerika - pose*me se, kdyby sis radši nechal spravit ty zuby, ty Američane. Nesnáším tenhle typ lidí - brouci penis pytlíci - všude jsem byl, vše vykonal, ostatní dokázal, vše ochutnal a ještě více vím a umím - a co ty jsi víc? A propos - ta kniha nevyšla, co? - na netu ji nevidím. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Během těch 35ti let bych řekl, že Vladimír je sebestřednej, egoistickej a ješitnej kokot. Oceňuji práci Heleny Třeštíkové, že natáčení s takovým imbecilem vydržela tolik roků. Škoda, že se Zuzana už pak natáčení nezúčastňovala, mnohem víc by mě zajímaly její názory, než pořád dokola blekotání toho vola. ()

gu-staff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady musim ubrat hvězdy už jenom za toho kokota,o kterým to celý je. Brejlatej bobr (dle chrupu), kterej si myslí, že když vyfotí sousedce číču, tak z něj bude druhej Saudek a dobude celej svět. A vono....hovno. A pak už jen mele o tom, jak byl v tý Americe, a ten Playboy a kdesicosi. Ale je vidět,že je to celý jen takovej naleštěnej sranec,a frajer je rád, že má na rohlíky.JE hezký mít sen, ale když přijde čas a člověk zjistí, že z toho nic nebude, má sklapnout podpatky a vrátit se do reality. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama