Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Colin (Daveed Diggs) musí zvládnout poslední tři dny zkušební doby v podmínce, aby získal šanci na nový život. Se svým problematickým kamarádem Milesem (Rafael Casal) pracuje jako stěhovák. Najednou musí čelit události, která ohrožuje jeho cestu k nápravě. Současně měnící se okolní sociální prostředí odhaluje rasové a třídní rozdíly mezi ním a Milesem. (ČSFD)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (19)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Povedený film s velice sympatickým obsazením a několika legendárními scénami, které jen tak nezapomenete.. Kdyby zápletka byla o něco lepší, neváhal bych dát 5 hvězd. PS: kdo má v plánu se na film podívat, ohlídejte si pořádně titulky. Film obsahuje mnoho rozhovorů ve formě rapu a to řada překladatelů ignorovala a nepřeložila. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Summit Entertainment | Slabšia, nová pseudoverzia Do the Right Thing. A dobrá. Hlavné postavy sú dostatočne zaujímavé, aby im divák fandil a porozumel ich nemorálnym rozhodnutiam, ktoré počas filmu urobia hneď niekoľkokrát. Veľmi prirodzene natočené, psychologicky vystavené a nakoniec aj veľmi nervydrásajúce. Ale je tu pár momentov, ktoré zaostávajú v plynulom vedení filmu, nadpriemerný zážitok ale zachránila záverečná konfrontácia s policajtom. Estrada má na to stať sa dobrým rejžom. Viac TU. | Hodnotenie: 7/10 | ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní film, kterej stojí na hranici mezí ulítlou komedií a dramatem z prostředí Oaklandu. O tom, že se tamní mládež snaží vyhýbat problémům, ale zároveň je vyhledávají a přitahujou... O tom, že "bílej" kluk, kterej se tam narodil, se snaží být co nejvíc "nigga" (neberte rasisticky) - používá jejich akcent, nasazuje si stříbrný zuby, chová se tak, oblíká se tak, prostě proto, aby zapadnul. Místama se objeví dobrý hlášky, místama film zvážní tak akorát. Nicméně musím v závěru dodat, že snímek je natolik neobvyklej, že nemůžu dát víc. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, tento film pôsobí atraktívne len navonok. Je to ako päť hviezdičková ženská s povysávaným mozgom. Pozerá sa na to dobre, ale nebaví vás to... Námet je v pohode, dvaja kamoši z predmestia Oaklandu (jedného z najnebezpečnejsích miest v USA) bojujú o svoje prežitie v tejto džungli. Ale herecky mi sadol len white guy. Daveed Diggs sa mi tam absolútne nehodil. Nebol vôbec zaujímavý a herecky ma vôbec nepresvedčil. Našlo sa niekoľko scén, ktoré som si dobre vychutnal a ktorých mohlo byť rozhodne viac (zbraň s deckom, bitka na párty, zastrelenie černocha). Blindspotting sa však namiesto toho až priveľmi zaberá filozofovaním, ktoré ja veľmi rád, ale v tomto prípade to bolo veľmi trápne a zbytočné. Vo finále môžem povedať, že ma tento film nasral a sklamal, pretože prvá pol hodinka vyzerala reálne na silné 4*. Potom to išlo z kopca... 35 %!! ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Velmi milé a solidní překvapení, které jsem opravdu nečekal. Film není nabitý hereckými esy, přesto mě film naprosto pohltil a já jsem pak už jenom hltal každé slovo herců a soucítil s nepřízní osudu, kdy se pořád musíte ohlížet přes rameno. Rapovací pasáže byly originálním zpestřením a dodával filmu takový Oaklandský feeling. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film je výraznou poctou městu Oakland, kde se odehrává. [Zdroj: měsíčník Cinema 6/2018] (ČSFD)

Reklama

Reklama