Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych si snad mohla pouštět pořád dokola. Spolu s perným dnem je tohle prostě srdcovka. Dokonale humorné scény (např. každý jde zvlášť ke svým dveřím/domu - a přitom vchází všichni do jednoho pokoje) a neskutečné hlášky napříč celým filmem, prostě zábavná a odpočinková podívaná :) Přidejte si k tomu skvělou hudbu Beatles - a široký úsměv od ucha k uchu :) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není potřeba se na to dívat nějak shovívavě jenom proto, že to jsou Beatles a jsou tam dobrý písničky. Sice to není tak vtipný a zábavný jako předchozí Perný den, najde se tam několik slabších a roztahanějších míst, ale celkově musím hodnotit pozitivně, neboť se jedná o skvělou oddechovou komedii. ()

Reklama

Matte27 

všechny recenze uživatele

Po předchozím Perném Dni trochu zklamání. Od Help! jsem čekal něco jako jeho pokračování, prvotřídní zábavu s Beatles. Tohle bylo takové s nimi a bez nich. V prvním filmu bych si troufnul říct, že kluci hráli sami sebe v té nejpřirozenější podobě, tady už přehrávali. Děj byl utahaný a nudný. V některých částech jsem se přistihl, jak sleduju čas do skončení filmu. Ano, zasmál jsem se, ale ne jak jsem čekal. V komentářích jsem se dočetl cosi o srovnání s Monty Pythony. Musím se přiznat, že jsem si na ně taky vzpomněl a to v části s pěním Ódy na radost. Zkrátka to pro mne byl průměrný filmový zážitek. Dávám čtyři hvězdy, ale cítím to na 3 - to mi však láska k The Beatles nedovolí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Natřou mě na rudo a pak podříznou. Jiné náboženství ... myslím." Je pět hvězd objektivním hodnocením? Není, ale kdybych se snažil být objektivní, tak skončím někde u dvou hvězd a to nehodlám dopustit. Já jsem totiž velkej fanda Beatles a album Help! jsem nadšeně ošoupal na LP, CD, MP3 a nyní mi přestává hrát už i ve formátu FLAC. Pro mě je tohle o Beatles, o klipech k jejich skladbám a těch pár vtípků s obětí bohyně Kálí beru jako snahu mě pobavit. To umím ocenit. A taky jsem se poučil o tom, že jízdenka dá polévce lepší chuť, jak se zneškodňuje tygr Ódou na radost, jak se hraje baskytarovej part na tělo slečny ve spodním prádle a jak se provádí nenápadná ochranka tankovým praporem. Když o tom tak přemýšlím, tak z mýho subjektivního pohledu je těch pět hvězd vlastně hrozně objektivních. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V případě Beatles prostě nemůžu být objektivní, tohle je láska na celý život. Jenom zazní nějaká jejich písnička a ve mně se rozhostí takový příjemný pocit nostalgie a krásného požitku zároveň. Navíc tenhle film je prostě nádherná absurdní sranda, kde si postavy hlavně hráli než cokoli jiného. A na tohle slyším. Navíc je to špionážně akční. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Snímek byl v polovině 80. let znovu zakoupen do československé distribuce. Tehdejší Ústřední půjčovna filmů k němu vyrobila a rozeslala plakáty, ale své obnovené premiéry v kinech se tento film z neznámých důvodů nedočkal. (charles3)
  • V roce 2007 byl zvuk i obraz filmu kompletně restaurován a vydán s několika bonusy na DVD nosiči. Vydány byly celkem tři DVD verze, dvě jsou určené pouze pro USA a Kanadu, jedna pak pro zbytek světa. (lioncel)

Reklama

Reklama