Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

B L B O S T. Já jen čekal, kdy se zjeví Zohan či pan účetní se svou Opičkou. Ale musím ocenit režiséra, na děj mu zjevně stačila pauza na oběd. Ještě, že tam byla ta hudba. Mimochodem doporučuji ke shlédnutí žákům druhého stupně základní školy - zeměpis budou mít v malíku (v přeneseném slova smyslu). 55% ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Suchá Anglie a suší Beatles..svým osobitým způsobem. "So this is the famous Beatles ha?" "So this is the famous Scotland Yard ey?" Od dětství na to rád vzpomínám a pamatuju si určité scény do detailu. Vidět to po letech potěší:) Každopádně kdyby to stáhli na hodinovou délku vůbec by to neuškodilo...ba naopak ()

Reklama

burina 

všechny recenze uživatele

Dovolím si citovať užívateľku Sašenku165: "Co na tom, že je to roztahaný film - jsou to přece Beatles! :) - byly tam vtipy, jejich nejlepší písničky a hlavně oni. Já nic víc nepotřebuji!" Sama by som to lepšie nenapísala. Pre fanúšikov The Beatles povinnost a Ringo je tu božský. Najlepšia pesnička z filmu je I Need You. Tu si môžete pozrieť video:http://www.youtube.com/watch?v=hWyKlXpstzo ()

Matte27 

všechny recenze uživatele

Po předchozím Perném Dni trochu zklamání. Od Help! jsem čekal něco jako jeho pokračování, prvotřídní zábavu s Beatles. Tohle bylo takové s nimi a bez nich. V prvním filmu bych si troufnul říct, že kluci hráli sami sebe v té nejpřirozenější podobě, tady už přehrávali. Děj byl utahaný a nudný. V některých částech jsem se přistihl, jak sleduju čas do skončení filmu. Ano, zasmál jsem se, ale ne jak jsem čekal. V komentářích jsem se dočetl cosi o srovnání s Monty Pythony. Musím se přiznat, že jsem si na ně taky vzpomněl a to v části s pěním Ódy na radost. Zkrátka to pro mne byl průměrný filmový zážitek. Dávám čtyři hvězdy, ale cítím to na 3 - to mi však láska k The Beatles nedovolí. ()

maaan 

všechny recenze uživatele

"Here I stand head in hand, turn my face to the wall..." Mě se prostě ty nekončící patálie s obětí a prstenem pořád bavili :-) The Beatles jsou prostě nezapomenutelní i 40 poté, a troufám si tvrdit, že ještě hodně dlouho budou - I assume I would be dead hundreds of years and that there'd be an asterisk on people's name because they'd be cyborgs. 90%, tedy 5*****. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • John Lennon chcel pôvodne natočiť skladbu "Help!" v pomalom štýle Boba Dylana, ale pre úvod filmu bola potrebná rýchla klasická beatlesovka. Johna neskôr štvalo, že fanúšikovia nepochopili hlavnú myšlienku tejto pesničky - a to konkrétne, že sa cíti opustený, neistý a skutočne volá o pomoc. V 70. rokoch ju chcel prerobiť do podobného štýlu svojho sólového hitu "Scared", no bohužiaľ to nestihol. (kosticka7)
  • Jedním z typických vtípků spontánně vzniklých během natáčení je rozdělení filmu na tři části, přičemž mezi první a druhou je vložena přestávka (intermission). Ovšem druhou část tvoří jediný záběr o délce necelých 11 vteřin. (Robbi)

Reklama

Reklama