Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (20)

plakát

The Boy with the Incredible Brain (2005) 

Opravdu skvěle natočený dokument o člověku, který má neuvěřitelný dar, který lidstvo ještě nikdy nezaznamenalo.

plakát

Volání netvora: Příběh života (2016) 

Trailer jsem zřejmě moc nepochopil a asi proto mě tohle dílo ke konci naprosto rozložilo a zničilo. Nevím jestli to je nějaká forma masochismu, ale nakonec jsem měl dobrý pocit, i když se film zaměřuje na tu nejtemnější část života a představuje ji opravdu mistrovsky a přirozeně. Díky bohu, že jsem na to nešel do kina a podíval se na to v klidu doma, kde se nemusím držet. Můžu doporučit, avšak pouze o samotě. Asi nikdy na mě film tak moc nezapůsobil, jako právě tady. Bravo...

plakát

Middle School: The Worst Years of My Life (2016) 

Film nabízí slušnou dávku vtipů a nevleče se. Je zaměřený spíš na mladší publikum, ale dokáže oslovit i starší. Moc se mi líbila hudba a doprovodné animace. Průběhem filmu panovala příjemná atmosféra, dokud nepřišel zvrat, který byl na můj vkus až moc depresivní. Takhle vážné téma se do komedie pro děti moc nehodí. Konec filmu doprovázel pocit, že pokračování prostě být musí, v což pevně doufám.

plakát

Little Evil (2017) 

Bavil jsem se, ale jen trochu. Trailer odhalil to dobré, avšak téměř i to jediné dobré. Jediný, kdo mě dokázal rozesmát, byla Al, ale tím to asi končí.

plakát

Temná věž (2017) 

Teď me mrzí, že jsem radši nečetl knížky, protože mám takovej zvláštní pocit, že to tak nějak zmrvili od předlohy, a to jsem ji ani nečetl. Film jako samotný - průměr. Film jako předloha podle knih pana Kinga - slabé.

plakát

Mumie (2017) 

Trochu lituju, že jsem na to šel. Pokud totiž nejdu do kina s nějakým očekáváním, tak to končí téměř vždy stejně a ani teď tomu nebylo jinak. Hodně kostrbatý příběh bez větší špetky originality; velice předvídatelné a závěr už vůbec netřeba komentovat.

plakát

Freakout Vines (2013) (pořad) 

Originální a vtipné. Jako jeden z mála nejde Bender s davem a celý vine je pouze jeho tvorba a netrvá 6 vteřin, jako u těch zahraničních. Je to lepší a zábavnější.

plakát

Tchyně (2015) (pořad) odpad!

Za 3 dny stihla paní Štiková, jakožto rodinný vzor národa poučovat o rodinných hodnotách, dojet na koupaliště a uvařit oběd. Gratuluji paníí Štiková. Sama máte několik exekucí a vaše dcera je známá zlatokopka, ale to přeci neznamená že nemůžete poučovat o rodině. Za zmínku taky stojí téměř filmový závěr, při kterém "tchýně" odešla z domu, zatímco otec pronesl motivační řeč a všichni se obejmuli, načež na závěr řekla, že "neví co se po jejím odchodu událo, ale že doufá, že rodiině pomohla". Vůbec to nebylo ve scénáři za podmínku vyzvednutí 20 tisíc korun. Líbilo se mi, jak se tatínek radoval z darovaných peněz a přemýšlel, co si za to asi koupí, když mu to po odvysílání stejně vezmou exekutoři. Čekal jsem, že překoná rekord za nejhorší pořad.

plakát

Arachnofobie (1990) 

Není to zas tak obrovský horor a chvílema mi přišlo směšné, jak dospělý chlap nahání 20ti centimetrového pavouka po domě a zapálí při tom půlku sklepa :D

plakát

Dokonalý Spiderman (2012) (seriál) 

Nic tomu nechybí, spiderman je upovídaný, vtipný, sarkastický a to co říká on a ostatní postavy kupodivu dává smysl.Nestydím se za to, když si o víkendu přivstanu a kouknu se na další díl.