Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Edward vytáhne na sever a Uhtred sežene pár vojáků, aby se dostali do Bebbanburgu. Král Konstantin se přijede setkat se svojí nevěstou Aelfwynn. (Netflix)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Edward rýchlo príde na to, že bez všetkých spojencov, čo sa jeho rozhodnutiu nepodvolili, bude slabší, takže rýchlo súhlasí s plánom na dobytie Bebbanburgu a zhatenie svokrových plánov. Uthred žiada o pomoc nečakaného spojenca – Haestona a ten rovnako nečakane nachádza svoju česť. Epizóda je dobrodružná a užijeme si v nej veľa napätia kvôli neustálym zmenám Uthredovho plánu na únos unesenej. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, potom, co jsem zhlédl z mého pohledu skutečně zmršenou pátou epizodu, bych se nenadál, že bych mohl ocenit některý z dílů páté série plnou palbou. A přece k tomu došlo. Ještě navíc k tomu došlo u epizody, která neoplývala akcí, při níž by na sobě lidé vzájemně páchali středověk, šlo spíše o konverzační záležitost, u jejíchž dialogů mě občas lehce mrazilo. Ani nevím, jestli jsem z toho, co jsem viděl více překvapen, nebo potěšen. / Poučení: Nepodceňuj kvalitní maskování. ()

Reklama

Galerie (121)

Reklama

Reklama