Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 4

(série)
Trailer 4
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 41 min (Minutáž: 28–46 min)

Hrají:

Ralph Macchio, Xolo Maridueña, William Zabka, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Thomas Ian Griffith, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Daniel a Johnny čelí stejnému nepříteli a rozhodnou se spolupracovat. Kreese si taky hledá spojence a ohlíží se při tom do minulosti. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (54)

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší seriálový highlight a pro mne událost roku konečně přišla. Netflix byl tak štědrý a nadělil tento rok rovnou 2 série (ačkoliv je od sebe dělí pouhý den, aby to byl rok, ale to vem čert) a díky bohu to nepokazil, jak má letošní rok ve zvyku. 4. série vzbuzovala veliká očekávání a rozhodně bude velkým přelomem v celém seriálu a začátkem druhé etapy. Choreografie, herecké výkony a práce s hudbou a střihem je na nejvyšší úrovni ze všeh dosavadních sérií. Finální 3 epizody jsou ryzím zlatem tohoto seriálu, které nabízí pořádnou dávku emocí a lecjakých překvapení. Zabka a Macchio nebyli nikdy sympatičtější a nemohu se dočkat 5. série, od které očekávám dvojnásobek emocí a intrik, jak nám finále naznačuje. Stále za mě mluví euforie a nemám moc co k tomu říct, snad jen to, že pokud jste váhali, tak teď už nemusíte. Seriál se posunul inteligenčně a filmařsky zase dál. Extrémní lahoda a jsem opět přesvědčen že se jedná o rozhodně jeden z nejlepších současných seriálů. A ten komu to nesedí, tak setsakra přichází o hodně… ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Silverův návrat jsem se skutečně těšil. Byl jsem, ale zklamanej, že jde o jakousi jeho vyměklou verzi. Ovšem zklamání bylo vykompenzováno, když se vše začne vyvíjet jinak. A přesně tohle Cobra kai umí. Příběh se dokáže zlomit tak, jak nečekám a překvapit. Tak nějak se stalo tradicí, že sudé série jsou slabší, než liché, ale obojí hodnotím v přísných měřítkách, takže laťku to zvládá stále přeskočit. Náznaky toho, jak bude 5. série směřována jsou sice zajímavé, jen mám strach, aby to bylo stále zajímavé, protože už je málo z čeho čerpat z původní trilogie a na Next karate kid se asi navazovat nebude (ostatně tam není moc z čeho brát). Jinak mnohé odkazy jsou fajn, často zmiňovaný Rocky je tu správně, neboť se říká, že Karate kid je jeho teenage verzí (včetně stejného režiséra a skladatele). A schválně, komu došel odkaz názvu vína, které v prvních epizodách skopne Terry? ()

Reklama

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skvělé jak tvůrci Cobra Kai držet kvalitu tak vysoko. 4. série Cobra Kai přinesla znovu nějakou starou tvář (Terry Silver), u které konečně cítím tu nostalgii, kterou jsem necítil jako např. u návratu Kreese. Příběh šlape od začátku až do konce a nezastavuje. Jediná nevýhoda příběhu je strašná předvídatelnost, která dokáže bohužel i pokazit napětí v samotném finále, protože se mi stalo, že jsem už asi v 6. díle věděl tak nějak, kdo vyhraje. Co je ale pořád skvělé je hraní si s postavami a nechápu jak to prostě pořád zvládají. Postavy jsou co si budem na seriálu to nejlepší a zase se zde ukáže kdo komu fandí a jak moc má někdo určitou postavu rád nebo ne. Nové postavy jsou super ale štve mě, že z Kennyho dělají takového druhého Hawka a to mě docela fakt mrzí. Devon jako druhá postava zde bohužel nemá tolik prostoru a to jen kvůli tomu jak pozdě do seriálu přišla ale zase si myslím, že v další sérii dostane více prostoru. Poslední dva díly seriálu je to, co každý chce a je z části škoda, že turnaj zde doopravdy končí ale zase na druhou stranu je skvělé, že je zde pro něj více dílů a není urychlený jako v 1. sérii. Choreografie klasicky skvělá, hudba také ale pořád nedokážu moc pocohopit o čem přesně má být 5. série. Musíme doufat, že nás překvapí.  Zatím nejlepší za mě série a jsem naprosto spokojený a nebýt předvídatelného příběhu, který na druhou stranu nikdy nebyl to hlavní, tak bych dal i klidně 10/10. Dám ale 9,5/10 ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě bod za to, že herci očividně intenzivně trénovali a jejich fyzické střety jsou lepší a lepší. Teď k tomu, jak je na tom čtvrtá řada obecně. Ano, některé témata jsou recyklována z předchozích řad a ano, postavy střídají věrnost větší rychlostí než rozdávají rány, ale (staro)nový padouch, neustále se přelévající hranice mezi dobrem a zlem, sympatické obsazení a kombinace humoru, nadhledu, dramatu a překvapivých zvratů stále funguje na výbornou. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I čtvrtá série mého nečekaně milovaného seriálu (ano, kdo by čekal, že seriál založený na vtipu z HIMYM si mě tak moc omotá kolem prstu?) mistrně balancuje na hranici přiznané naivity, nostalgie a emociálního ohňostroje, kvůli čemuž se jedná o jednu z mála sérií, které chci prostě zhlédnout za jeden den, jelikož se nemohu nabažit. Postavy si nejde nezamilovat, a ačkoliv je stále jasným favoritem samotný Johnny, jehož neobratnost v dnešní době je jednoduše dokonalá, tak každá z nich postupně dostává různé vrstvy a všechny nějakým způsobem přirostou k srdci. A já chci stále víc! A to i přesto, že se z toho čím dál více stává telenovela. PS: LaRussová v Neo-stylu je zlato! ()

Galerie (181)

Zajímavosti (5)

  • V poslednej scéne skopne Terry fľašu vína z bedne s nápisom "Kamen Estate Wines". Robert Mark Kamen bol scenáristom pôvodnej trilógie Karate Kid. (RigorMortis)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama