Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 4

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 41 min (Minutáž: 28–46 min)

Hrají:

Ralph Macchio, Xolo Maridueña, William Zabka, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Thomas Ian Griffith, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Daniel a Johnny čelí stejnému nepříteli a rozhodnou se spolupracovat. Kreese si taky hledá spojence a ohlíží se při tom do minulosti. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (54)

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší seriálový highlight a pro mne událost roku konečně přišla. Netflix byl tak štědrý a nadělil tento rok rovnou 2 série (ačkoliv je od sebe dělí pouhý den, aby to byl rok, ale to vem čert) a díky bohu to nepokazil, jak má letošní rok ve zvyku. 4. série vzbuzovala veliká očekávání a rozhodně bude velkým přelomem v celém seriálu a začátkem druhé etapy. Choreografie, herecké výkony a práce s hudbou a střihem je na nejvyšší úrovni ze všeh dosavadních sérií. Finální 3 epizody jsou ryzím zlatem tohoto seriálu, které nabízí pořádnou dávku emocí a lecjakých překvapení. Zabka a Macchio nebyli nikdy sympatičtější a nemohu se dočkat 5. série, od které očekávám dvojnásobek emocí a intrik, jak nám finále naznačuje. Stále za mě mluví euforie a nemám moc co k tomu říct, snad jen to, že pokud jste váhali, tak teď už nemusíte. Seriál se posunul inteligenčně a filmařsky zase dál. Extrémní lahoda a jsem opět přesvědčen že se jedná o rozhodně jeden z nejlepších současných seriálů. A ten komu to nesedí, tak setsakra přichází o hodně… ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

čtvrtá série je oproti té předchozí určitě krokem kupředu,nicméně nostalgie,která táhla první sérii definitivně vyvanula.Plusem budiž,že tentokrát se tu nechovají všichni neustále jako úplní kreténi,nechtějí se permanentně zabít/zmrzačit a jediný vyloženě trapný moment je bitka u bazénu po plese.U některých postav se dá dokonce mluvit i o nějakém vývoji a rozhodně bych neřekl,že mi nakonec budou celkem sympatičtí Robby,Tory a dokonce i Kreese.Ten lehce a překvapivě změknul,nicméně ho vystřídal jiný psychopat,takže můžeme zvesela pokračovat.Snad si podobný vývoj připravili tvůrci i pro Sam a samotného LaRussa.U Sam to úplně neočekávám,protože ta je na pěst víceméně od začátku,ale Daniel by konečně mohl přestat co pět minut blábolit o panu Miyagim,protože to už bylo neúnosné.Ona vůbec postava DLR je divně napsaná (a nebo Macchio není dobrý herec) a zjistil sem,že mě z těch všech nakonec s.re úplně nejvíc...60% ()

Reklama

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skvělé jak tvůrci Cobra Kai držet kvalitu tak vysoko. 4. série Cobra Kai přinesla znovu nějakou starou tvář (Terry Silver), u které konečně cítím tu nostalgii, kterou jsem necítil jako např. u návratu Kreese. Příběh šlape od začátku až do konce a nezastavuje. Jediná nevýhoda příběhu je strašná předvídatelnost, která dokáže bohužel i pokazit napětí v samotném finále, protože se mi stalo, že jsem už asi v 6. díle věděl tak nějak, kdo vyhraje. Co je ale pořád skvělé je hraní si s postavami a nechápu jak to prostě pořád zvládají. Postavy jsou co si budem na seriálu to nejlepší a zase se zde ukáže kdo komu fandí a jak moc má někdo určitou postavu rád nebo ne. Nové postavy jsou super ale štve mě, že z Kennyho dělají takového druhého Hawka a to mě docela fakt mrzí. Devon jako druhá postava zde bohužel nemá tolik prostoru a to jen kvůli tomu jak pozdě do seriálu přišla ale zase si myslím, že v další sérii dostane více prostoru. Poslední dva díly seriálu je to, co každý chce a je z části škoda, že turnaj zde doopravdy končí ale zase na druhou stranu je skvělé, že je zde pro něj více dílů a není urychlený jako v 1. sérii. Choreografie klasicky skvělá, hudba také ale pořád nedokážu moc pocohopit o čem přesně má být 5. série. Musíme doufat, že nás překvapí.  Zatím nejlepší za mě série a jsem naprosto spokojený a nebýt předvídatelného příběhu, který na druhou stranu nikdy nebyl to hlavní, tak bych dal i klidně 10/10. Dám ale 9,5/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvality série sa nijak výrazne nemenia, ale už ma prestalo baviť fandiť postavám. Komplet všetci sa tam správajú jam malé deti. Všetkých ovláda ego a ide im len o to koho kung-fu je lepšie. Aj na tupý akčniak to je príliš tupé a toto sa naviac berie strašne vážne. Najviac ma serie jak sa postavy zakaždým dozvedia niečo nepekné tak, že si náhodou vypočujú nejaký rozhovor alebo niekoho načapú spolu. Následné prebehnutia postáv zo strany dobra k zlým a naopak, sú už čistá komédia (vrátane finálneho Kreesovho, ktorý sa asi bude rozoberať v ďalšej sérii, čo ma privádza k myšlienke, že v úplne poslednom diely celého seriálu sa všetci určite objímu a povedia si, čo sme si, to sme si a odteraz budeme kamaráti). Telenovela je oproti tomuto intelektuálny seriál. Jediná postava, ktorá sa tam zachová dospelo, je navrátilec Terry Silver. Ale aj to len v prvom diely, keď pošle Kreesa so všetkými tými kecami o Cobra Kai do prdele. Následne sa z neho ale znova stane tupý zloduch. Mrzelo ma, že v prvej polovici série dosť upozadili kopa detských postáv a riešili tam nejakého otravného černoška. Takisto Robby bol celý čas na vedľajšej koľaji, až kým na konci zázračne znova po miliónty krát neprezrel. Už ma to prestáva baviť. Za niečo našťastie stále stoja skvelé bitky a nejaké tie retro odkazy, či už na pôvodnú trilógiu alebo 80s popkultúru. Stále čakám a dúfam, že sa aspoň na pár dielov objaví Julie Pierce z Next Karate Kida. To by bola pecka. Inak je to stále, čím ďalej tým viac, hovadina u ktorej sa bavím na účet tvorcov. 6/10. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předešlé série i zde jsem se náramně bavil. Příběh je skvělý, postavy taktéž, jediné mínus bych vytkl tomu, že zde přidali několik nových postav, které jsou možná i zbytečné a některé z nich jsou dokonce nestravitelné. Moc jsem nechápal, stejně jako v jiných sériích, ale zde už vůbec ne, chování některých postav, jako například senseie Kreese a v podstatě poloviny děcek. Nechci zde zabíhat do spoilerů, ale jen řeknu, že nové postavy sice látku obohatily, ale na druhou stranu jí přidaly zbytečně moc obsahu, kolikrát nudného. Tvůrci si klidně mohli více vyhrát s rozvinutím starých postav, které neprošly žádnou změnou. Ale to jen taková drobnost. Příběh super, stejně jako první řada, i celá tato série vedla ke konečnému boji na turnaji o trofej. Turnaj se odehrává v posledních dvou dílech a opravdu se jednalo o neskutečnou podívanou. Některé souboje šli vidět, jak moc jsou umělé, naštěstí těm nedali moc prostoru. Ale některé, hlavně teda s Robbym (Tanner Buchanan) byly skvělé a dokonce jsem si je přehrál vícekrát a pořád jsem byl v úžasu. Celkově jsem si tuto sérii opět užil a jen doufám, že čekání na tu další nebude moc dlouhé. Po roční pauze mi vždy trvá minimálně dva díly, než se pořádně dostanu do příběhu. Kvalita se drží na dobré úrovni a já jen doufám, že nám Netflix přinese více podobného, nebo alespoň stejně kvalitního obsahu. 8/10 ()

Galerie (181)

Zajímavosti (5)

  • Tato epizoda je věnována vzpomínce na Alberta Omsteada (1982–2021). (Rominator)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama