Reklama

Reklama

Prospektor

Trailer 1

Obsahy(1)

Otec a jeho dospívající dcera cestují vesmírem a na mnohdy pustých vesmírných tělesech se snaží těžit drahokamy, které jim umožní vymanit se konečně z bídy a tuláckého života. Jejich poslední zastávkou je neznámý měsíc, v jehož jedovatých lesích se skrývají nejen drahokamy, ale také nebezpečí v podobě místních obyvatel. A honba za zbohatnutím se záhy změní v boj o přežití, v němž nemá nikdo nic jisté. Dívka, která se potýká nejen s nemilosrdnými obyvateli lesa, ale také s otcovou chamtivostí, jež mu zcela zastínila rozum, záhy zjistí, že si musí proklestit vlastní cestu ke svobodě. (Cinemax)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

lu.ger

Tohle byl docela indie malej film, s jedním známějším hercem. Taková komorní scifi festivalovka, nic co by distribuce po světě chtěli získat :)

lu.ger

lu.ger (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

aha, no už se na to těším .Jje divné, že některé filmy s poměrně známymi herci nemaj světové premiéry? nevíte, proč tomu tak je? 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Deryll

Spíš teaser, to že toho moc neukázal, kvituji.. a premisa zní dost slibně. I ten sestřih scén a celková atmosféra.

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama