Reklama

Reklama

Renee Morgan (Noomi Rapace) se bojí pavouků. Renee je svobodná matka žijící v klidném předměstí se svým dvanáctiletým synem, avšak netuší, že každý její pohyb je monitorován tajemnými cizinci. Když její syn odjede za svým otcem, Renee je unesena a odvezena do vzdálené laboratoře. Věznitelé jí prozradí, že nese DNA dávné mimozemské rasy. Konfrontace strachu u Renee způsobí, že její buňky prasknou a uvolní její mimozemské já. Renee je nucena čelit svým nejhorším nočním můrám. Nakonec ovládnuta strachem se Renee transformuje do obludného mimozemšťana. Plánem cizinců je ovládnout Zemi za pomoci vzkříšené mimozemské rasy. Renee je v lidské podobě vrácena zpět domů, kde se nyní musí rozhodnout, zda bude syna chránit, nebo nechá cizince vyvolat mimozemskou DNA i u něj. (Bixbi)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (42)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nemá zrovna moc pozitivních hodnocení ale i tak jsem se rozhodl mu dát šanci. A jsem za to rád. Rupture je nízkorozpočtovým Sci-Fi. Zde je uveden i žánr horor. Hororem to bude spíš pro arachnofobiky, kterým asi ve třech scénách příjemně nebude. Jinak to s hororem až tak moc společnýho nemá. Po dokoukání se dá říct, že už i celkem chápu tak nízký hodnocení. Dalo by se říct, že na akci je film celkem strohej a celkově se toho ve filmu až tak moc neděje. I přesto mě to bavilo. Nenudilo. Proč? Mělo to zajímavou myšlenku. Ano jistě by se to dalo natočit líp a jistě by se to dalo i víc rozvinout ale co už. Já se spokojím i s tímhle. Noomi Rapace hraje jako vždy standard takže průměrně. Což znamená, že mi nikdy ve filmech víceméně nevadila. Karim Hussain za kamerou je vždy zárukou kvality. Popravdě kdybych tentokrát nevěděl, že za tou kamerou stojí on ani bych to nepoznal. Tady neměl moc prostoru ukázat svoje kvality. Závěrem jen dodám, že k dnešnímu dni má Rupture jen 406hodnocení tak kdyby chtěl i navzdory nepříliš lichotivímu hodnocení zkusit. Za mě silné 3hvězdy. ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Po filmu Život (r.2017), poměrně příjemné překvapení. Jak již uvádím náznakem ve svém profilu, nemám ráda snímky, kde producenti sázejí na slavná jména a vysoký rozpočet, byť scénář sám nestojí za pověstnou zlomenou Grešli... A tento snímek je důkazem toho, že i film bez velkého rozpočtu a slavných jmen, pokud má dobrý scénář, dokáže jiné "velkolepěji dražší" snímky trumfnout, nebo se jim alespoň vyrovnat. Vřele doporučuji shlédnutí... 60% a tedy 3 hvězdy. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Většinu času se mi ten film celkem líbil, jelikož filmy o lidech v uzavřených místech já mám hodně rád a jelikož jsem si zde naštěstí nečetl obsah, který celý ten film naprosto vyspoileroval, tak jsem byl dost v napětí a mělo to i slušnou atmosféru. Bohužel jakmile se odhalilo, o co tam jde, začalo to jít strašně rychle dolů. A závěr, to bylo teprve zklamání. Prostě dlouho dobu to má napětí a atmosféru a vysvětlení to začne celé kazit, to je hlavní problém tohoto filmu. Každopádně, špatné to není, ale ve finále z toho nejspíš člověk bude zklamaný. Taky se to nevyhne pár nelogičnostem. Slabé 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo mam to. Už pár rokov si myslím, že Noomi Rapace je herečkou jednej postav a Rupture tento môj drsný názor ktovieako nezmenilo. Noomi je proste nejaká... voľajaká... ja neviem. Rupture je rovnaké. Nie je to úplne zlé, ale nie je to ani dobré, dosť to nudí, scenár je WTF... Občas to jemne pripomenie Martyrs. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Trailer jsem viděla před mnoha lety a tedy - vybavuji si t úplně jinak :D Vlastně sakra dost nechápu co to bylo :D Přijde mi to jako by to někdo vytrhl z kontextu a něco v tom filmu chybí...Noomi mám moc ráda a vlastně jsem na to koukala hlavně kvůli ní...Nicméně - děsilo mě to - asi tou správnou formou, ale zároveň se mi to vlastně vůbec nelíbilo :D Trošku zmatečné :D ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama