Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kara (Elizabeth Roberts), zdravotní sestra a svobodná matka, se stěhuje se svými dvěma dětmi z velkoměsta na poklidný venkov, do domu postaršího muže (Bruce Davison), o kterého se musí postarat kvůli jeho roztroušené skleróze. Jejich stereotypní život naruší Jesse (Arman Darbo), když v domě nalezne starodávný artefakt, kterým vypustí do našeho světa děsivou a smrtící hrozbu. (Hernycztek)

(více)

Recenze (29)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Solídny pavúčí teror. Tentokrát temnejší, bez odľahčení či vtípkov, ktoré sú v tomto špecifickom subžánri častým javom. Rodinná linka trochu zatieňuje tú hororovú, miestami sa to vlečie a tempo kolísa, ale ináč je to spracované dobre a pavúčie efekty vyzerajú pôsobivo & nepríjemne. Keby bola atmosféra po celý čas taká silná ako v záverečnej tretine, tak hodnotím vyššie. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh o matke roka, ktorá nič ine nerobí, len sa kŕmi tabletkami a na deti ma malo času a i preto ju jej syn patrične ignoruje. Ako horor veľmi slabé, psychológia občas fungovala i keď sa jej tu dával aj veľký priestor, na pavucika sa dobre pozeralo i na jeho brloh. Lenže je tu malo mrtvých, krvi skoro vobec a i to malo, čo sa tu deje s pavúkom je mimo zaber. Určite sa to mohlo spraviť o niečo zazivnejsie, je tu veľa hluchých miest. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

Další promarněný potenciál, který by přitom měl být hororovou jistotou. Pavouk vypadá dobře , je vidět že tvůrci si s ním daly záležet . Mezi čtyřmi hlavními postavami jsou dvě děti, jimž se nemůže nic stát, a scénář zajímá více zdrogovaná a nešťastná matka než strašidelné hnízdo z pavučin ( což mě štvalo ) . Pavoučích filmů moc nevzniká , tak aspoň něco , ale jinak škoda , s pavoukem se mohli vyřádit vííc ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšil od té doby co jsem viděl trailer. Bohužel přišlo zklamání jelikož pavouk zde skoro není a většina filmu se věnuje problémům mezi matkou a dvěma děckama. Pavouk sám (prej pavoučí královna a bohyně jasně) se zmůže jen na vraždu dvou lidí z toho jedna stojí za prd a druhou radši ani neukážou. Pro arachnofobiky akorát pro ostatní hororové nadšence spíše zklamání. 40 procent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Itsy Bitsy“ po stránce dějové nemá moc čím překvapit. Popravdě jsem si říkal, že by možná bylo lepší, kdyby to byl díl seriálu jako „Supernatural“, kde by byl děj více nahuštěný, méně roztahaný a bylo by to údernější, s lepší atmosférou. Ale díky tomu, že jsou pavouci velmi dobře provedeni, je tohle něco, co i přesto dobře funguje. Tohle je horor, který se dá sledovat. Pokud tedy netrpíte chorobným strachem z pavouků. ()

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (ben666)
  • Název filmu je v americkém folkloru známou básní, kterou si mimo jiné přeříkával i Jeff Daniels ve finále Arachnofobie (1990) a v překladu znamená něco jako „Malý - Maličký“. (Duoscop)

Reklama

Reklama