Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 27

Recenze (630)

HAL 

všechny recenze uživatele

How are we gonna find this egg?I don't know, look for a box that says "MacGuffin"Ale jo, ty Reynoldsovy hlášky mě pořád baví. A Rock taky. Oba hrají svou klasiku a funguje jim to spolu dost dobře, mám z toho filmu pocit že si ho celý vymysleli na place Hobbs & Shaw když jim bylo líto že mají málo společných scén.Ten Jonesovský úsek je vyloženě super. Obzvlášť když když Rock dostane do ruky MP-40... nutně potřebuju Rocka v nějakém remaku Tuctu Špinavců kde pokosí hromadu nácků. Jinak je to dost generická spotřebka co jen remixuje scény z jiných filmů, a jediný kdo na place měl nějaké originální nápady byl kameraman, aby mu je pak stejně dojebali ve střižně. Nejlepším letošním Netflix original filmem pro mě zůstává Kate. Ale na poměry Rawsona Marshall Thurbera pořád ještě dost dobré, mnohem lepší film než Skyscraper, takže mě vlastně příjemně překvapil. 7/10 ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Netflix si spočítal, jak vyrobit hit. Vzít hodně peněz, dát tam slavné ksichty, vymyslet nekomplikovaný příběh a procpat do něj něco pro každého. Ideálně takovým způsobem, aby výsledek nevypnul nikdo bez ohledu na věk i na to, jestli chce akci, dobrodružství, humor, exotické lokace nebo vlastně cokoliv. No a výsledek je Red Notice. Dwayne Johnson se tu mračí a občas někoho praští, Ryan Reynolds mluví a Johnsona štve a Gal Gadot to sluší a zároveň bohužel potvrzuje, že její herecký talent je vhodný spíš pro fotky nebo němé filmy. No a celkově? Celkově to neurazí, nepřekvapí, v první půlce příjemně utíká a v druhé se to vleče a když je někde nějaký problém, Netflix na něj hodí pár milionů dolarů a rutinér Rawson Marshall Thurbert to celé spojí do něčeho, co má asi dvě hodiny, začátek, prostředek a konec a stejně si to pustí každý, protože na ty herce prostě zvědaví jsme, ne že ne. A pak na to za hodinu všichni zapomeneme. Chápu, o co Netflixu šlo a respektuji, že se to povedlo. Ale spokojit se s touhle nezáživnou rutinu se rozhodně nehodlám a chválit ji nebudu. Jakoby to celé natočil stroj, který si spočítal, co asi lidi chtějí vidět a to jim naservíroval. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Trailer se mi docela líbil, tak jsem čekal něco trochu víc. Je pravda, že tyhle dobrodružné filmy s Rockem a to zejména odehrávající se v džungli a podobné moc nemusím. Zde jsem viděl menší naději v obsazení Ryana Reynoldse. Reynolds mě baví jak kde. Deadpool šel absoutně mimo mě, Zabiják a bodyguard mě nadchl první díl, druhý už ne. Ale třeba takový Free Guy – tam zazářil. Zde asi tak napůl. Vyloženě jsem se jeho vtípky nesmál, ale neurazil. Rock je zde herecky taky tak na štýru. Nejvíc mě štve, že dostal párkrát na hubu. Gal Gadot se zde též moc nepředvedla, ale aspoň se na ní pěkně koukalo. ;) Sakra, nechci to moc kritizovat, nebyla to úplná sračka. Jen ty zvraty kdo je hodnej a kdo ne, to mě moc nebralo. Konečná pointa byla pro mě vskutku nečekaná …. Po technické stránce to můžu ale jedině chválit. AKCE je zdařilá; je jí tu docela dost. Úvod byl dobrý a finále už mě moc nebavilo, ale po téhle režijní stránce nemám výtek. Ještě za zmínku stojí útěk z vězení – docela solidní, akční sekvence. Hudba od Jablonskyho  - taková neutrální. Nevím, co bych měl ještě napsat. Humorem to bylo takové podivné, dějem zbytečné, ale víc bych to nekritizoval. Na 1 vidění to nebylo tak zlé. Víc jak průměr z toho ale nevidím. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další velkorozpočtový průměrný film od Netflixu. Bohužel to nezachraňuje ani hvězdné obsazení. Film vykrádá jiné snímky a není ani moc vtipný. Začátek je docela v pohodě, ale konec je fakt hrůza. Je tam sice pár slušných akčních scén, ale to nezachrání tu hromadu nelogičností. Dost se cestuje po celém světě a kradou se zlatá vejce. Jako heist movie docela ok, ale jinak hrůza. Ryan Reynolds tu bohužel není moc vtipný a Gal Gadot role záporačky moc nesedne. Rock to bohužel sám nezachrání. Po tom velkém hypu jsem teda čekal asi něco jiného. Na 2ku už kašlu... "Jsme parťáci." ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

200 milionový flák Netflixu, který ale vypadá tak na 90, jelikož obří část rozpočtu spolkly hlavní hvězdy. A vypadá to krásně, leč je místy celkem dost poznat, že vlivem pandemie nešlo točit všude po světě, ale jen komplet ve studiu (zajímal by mě původní výsledek). Red Notice pro mě však není příliš zábavný typ blockbusteru, dělá všechno tak líně a odbytě, jakoby na tom nezáleželo a pouze Reynolds s the Rockem to neutáhnou, ačkoliv bez nich by to nemělo už vůbec smysl. Co ale u mě filmu ubralo 4 hvězdičku, tak je fakt, že je to celé až moc cheesy a vážnější tón si neudrží byť jen jednu scénu. Jasně, je to levný výplach, i ten však jde natočit mnohem zábavněji. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • Ryan Reynolds i Dwayne Johnson ve filmu pijí svůj vlastní drink. V případě Reynoldse je to Aviation American Gin, Rock si vychutnává značku Teremana Tequila. (HellFire)
  • Tropický dažďový les, ktorým sa hlavní hrdinovia predierali, pripomína prales v Strednej Amerike. Ďaleko na juhu v Argentíne sa takáto flóra nevyskytuje. (MikaelSVK)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama