Reklama

Reklama

Dlouholetý pár homosexuálů je neustále na nože, ale jejich úspěšný pořad o vaření je drží pohromadě. Když však jejich zbloudilý syn opět skončí ve vězení, neochotně se ujmou vnuka, který jim zaklepe na dveře. Hvězdný šéfkuchař Erasmus (Steve Coogan) a jeho partner Paul (Paul Rudd) společně vedou šťastný a požitkářský život. Jejich dokonalý svět se však obrátí vzhůru nohama, když Erasmus na večírku stane tváří v tvář vnukovi, o jehož existenci neměl tušení. Zdá se, že chlapec, jehož otec se ocitl ve vězení, nemá kam jít, a tak se ho dvojice po dlouhé debatě rozhodne ujmout. Změny a překážky, kterým jsou obě strany náhle vystaveny, by lehce mohly vyústit v katastrofu. Příběh o neobvyklé rodině, prodchnutý láskou a humorem, činí ze snímku jednu z největších filmových událostí tohoto roku. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Páreček gayů, kteří se náhodou stanou opatrovníky malého chlapce, o kterého nakonec budou bojovat s jeho otcem. Největším vtipem filmu je ústřední duo v neobvyklé roli, jinak je vtipu velice málo, přestože dané téma nabízí celou řadu možných vtipů a vtipných narážek. Ve filmu jich je bohužel minimum. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Ideální domov nepřináší sice nic extra nového do svého žánru, ať už jde o komedii, drama či LGBT tematiku, nicméně ve výsledku se na to vcelku pěkně dívá, děj odsýpá a herecké obsazení je vesměs (možná tedy až Billa/Angela) sympatické. Tudíž lze překousnout a tolerovat nejednu klišé scénu a okaté moralizační pomrkávání ze stran scenáristů. Mile strávená hodina a půl u snímku, který diváka sice nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

Reklama

splaty 

všechny recenze uživatele

Gay filmy nevyhledávam, tenhle byl ale dost dobrý. Paul Rudd i Steve Coogan svoje role zahráli špičkově. Moc se mi líbilo, že o všech tabuizovaných tématech mluvili upřímně a v Paulově případě s velkou nadsázkou a sakrasmem. Hodně jsem se pobavila. Vkusné, lidské, pragmatické. Rudd opravdu moc dobře zahrál a dal celému filmu šťávu. A jak u toho dobře vypadal! ()

rotel odpad!

všechny recenze uživatele

Takže za 1. - reklama na Taco Bell, za 2. - nič nie je krajšie, lepšie, normálnejšie ako keď je rodina šťastná, hlavne tá kde je otec, otec a syn. Nič proti homosexuálom, no už toho začína byť veľa. Ale určite sa to bude aj niekomu páčiť, podľa tých reakcií, čo už napísali niektorý predo mnou. A ešte jedno - ten názov filmu - to ako vážne? ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh homosexuálního páru, kterému do života nečekaně vpadne dítě, je jasný už od začátku, žádné překvapení se nekoná. Takže na tom film body nezískává. Neboduje ani způsobem vyprávění, které je rutinní. Už od poloviny není co hrát a řídký děj tak často vyplňuje obrazová vata. Humor nepobaví. Snad jen, že ukazuje jako normální a milé rodinné soužití, které stále ještě někdo vnímá jako nepřípustné. A Paulu Ruddovi to opravdu sluší i v hipsterském plnovousu a s řetízkem na boku džín (což je mimochodem oblečení, které ostatním velice nedoporučuji). SHRNUTÍ: Příspěvek k debatě, jestli mají homosexuálové právo vychovávat dítě. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama