Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (297)

plakát

Do Do Sol Sol La La Sol (2020) (seriál) 

Že má každý seriál tzv. "výplň" víme všichni. Někdy je dobrá, někdy je horší a někdy je stejně skvělá jako hlavní děj. Ale aby byl hlavní děj stejně nudný jako výplň, se mi u doramy stalo poprvé. A ještě nesmím zapomenout zmínit iritující záběry natáčené proti slunci, nebo jakoby v mlze kdy máte pocit, že si musíte jít vyčistit brýle, abyste pořádně viděli.

plakát

Byla to láska? (2020) (seriál) 

Nelíbilo. Na půlku jsem se musela dívat zrychleně. SPOILER: A ten poslední díl? Jakože ve chvíli, kdy se ta chladná svobodná matka konečně nechala přesvědčit, že to teda jako po 14 letech zkusí, tak ON se rozhodne, že si vezme dvouletou pauzu na psaní a ona ho pak s otevřenou náručí přijme? Třesky plesky, na to už se nedalo dívat. Charisma hlavního hrdiny bylo z těch mužských hrdinů úplně ale úplně nejmenší. A vůbec mě nemrzí, že moje hodnocení poslalo tenhle seriál do modrých čísel!

plakát

Himssen yeoja dobongsoon (2017) (seriál) 

Ikdyž jsem si v 10. díle dala delší pauzu a netušila jsem zda se k seriálu ještě vrátím, jsem ráda, že jsem to nakonec udělala. Pak se to konečně rozjelo a až do posledního dílu to bylo poutavé, za což hodnotím hvězdou navíc.

plakát

Dating in the Kitchen (2020) (seriál) 

První setkání s Čínou po korejských doramách. Ona je mladá a naivní, on je zralý zkušený businessman. Nějak mi dohromady nesedli, ale pal to voda. Vedlejší role, tzv. výplně děje, který by sám o sobě zabral poloviční stopáž, sice zajímavé, ale kvůli nim se přeci nedíváme, že?

plakát

Má Venuše (2015) (seriál) 

Chvílemi fajn, chvílemi moc fajn a chvílemi nuda a donekonečna se opakující flashbacky, často vedlejších rolí. Poslední díly bez drajvu. Hlavní hrdinka se polovinu seriálu chovala jako hloupá blbka, jakoby jí snad s přibývajícími kily odešel zdravý rozum. Tvůrci se asi trochu spletli. Tlustí lidé většinou nemají sebevědomí, ale intelekt zůstává. Čekala jsem víc.

plakát

Milenec z vesmíru (2013) (seriál) 

Hodně mi to připomínalo slabý odvar Goblina.

plakát

Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (2016) (seriál) 

Korejských doram jsem viděla spousty, ale tohle byla napínavá podívaná, u které jsem se smála i brečela a v očekávání dalšího děje zůstala napjatá až do konce. Největší jiskry létaly mezi Goblinem a smrťákem, jsou to nejvtipnější a nejsilnější momenty, kterých se oko diváka dočká. Goblinova nevěsta mě zklamala ve všech ohledech. Chemie byla lepší dokonce i mezi smrťákem a jeho milou.. Ale i přesto všechno se Goblin stává s Crash landing on you nejvíc wow seriály, které jsem měla tu čest vidět. A soundtrack na tom má obrovskou zásluhu. BTW: únos na konci druhého dílu je lahůdka.

plakát

Peiji teoneo (2016) (seriál) 

Bylo to záživné, ústřední trojice byla sympatická, ale já si nejsem tak zcela jistá, co touto minisérií mělo být divákovi řečeno. Že některé matky jsou šílenější, než jiné? Že zlo nevytlučeme zlem, ale dobrem? Je tam hodně hlubokých situací k zamyšlení, které však zůstaly tvůrci nevyužity, stejně jako otevřený závěr. Možná, že by si tento počin zasloužil 16 dílů, pak by možná byl potenciál využit naplno.

plakát

Gomen, aišiteru (2017) (seriál) 

Svíralo se mi srdce. Jako bych tam byla a jako bych to všechno zažila a prožila. Lidskost, nebo to co z nás lidí dělá lidi - láska - byla hlavním tématem. O co víc, ta láska neočekávala nic nazpět. Ze samé lásky ta láska se bránila lásce, aby to tolik nebolelo, až už nebude. Seriál šel až do samé podstaty toho, co je v životě důležité. No a co si budeme povídat, hlavní hrdina odvedl nejvíc práce. "Proč žijete? Proto abyste se pomstil? Taková marnost!"