Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

słezakjkb 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsme byl dost skeptický, protože ne všechny herecký výkony byly přesvědčivý. Jenže to jsou domněnky. Nakonec zjistíte, že je to ještě víc zamotanější, než jste si do poslední chvíli mysleli. A vyšlo to skvěle! Doporučuji. Akorát role hlavního hrdiny (otce Jenny) jsem si za celou dobu seriálu nevžil. Nevěřil jsem mu jeho výstupy. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak a je tady další minisérie z mého oblíbeného Netflixu a opět jsem nebyla zklamaná. Ne, že by to byla nějaká oskarovka, ale Safe má říz a jede takovým tempem, že jsem pomalu ani nejedla, jak jsem byla zvědavá co a jak se vyvrbí. Mně sympatický M. Hall v jiné poloze než je Dexter a vida, také to jde. Totéž platí o M. Warrenovi, kterého mám zafixovaného z Podfukářů a tady si zahrál prima kámoše do deště a ještě navíc mu přihodili jeden příjemný bonus. Co mně ale iritovalo, tak to byla Sia včetně své povedené rodinky. Tam jsem přemýšlela o tom, jestli se nejedná o komedii. Překvapivých zvratů tam je celý kýbl, včetně konce takže to vážně žádná nuda není. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Všichni mají nějaké tajemství a někteří i "kostlivce ve skříni". A všichni chtějí jen chránit svoje děti. To je moto celé minisérie, která zaujme dobrým výkonem Michaela C. Halla i jiných. Mnoho let stará tragická událost se vrací i do přítomnosti a viníky té události dostihuje. Mám jen dvě připomínky. Moc mi neseděla tragikomická rodina Sii Marshalové a pak nevím, jestli by poměrně subtilní žena (byť policistka) přeprala mladého devatenáctiletého kluka (byť ožralého a zhuleného). Jinak ovšem velká spokojenost a lehce překvapivý zvrat na konci dává tu třešničku nahoru k ještě větší spokojenosti. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

aniž by to člověk čekal,kde se vzala tu se vzala jedna ze seriálových událostí roku...Safe je našlapanou a skvěle napsanou záležitostí,která se rozjede v první dílu,aby až do toho osmého sypala zvrat za zvratem a postupně do sebe vše nechala zapadat.Hodně návyková věc,která nutí zhlntnout najednou...100% ()

elimS 

všechny recenze uživatele

75% - komentář 20ti slovy: Takové "klasické""maloměšťácké" drama o hledání vraha mezi sousedy. Obstojná zápletka, každý je podezřelý a rozzuzlení zajimavé, ale né už tak šokující. +++ SPOILER 20ti slovy: Dcera "uteče", protože zjistí strašnou minulost své matky a jejich kamarádů...ale kamarádi zahlazují stopy přes mrtvoly...ikdyž má pomáhat a chránit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)
  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • The Guardian napísal: „To, čo sa v jednom bode zdalo, že by to mohol byť Broadchurch Netflixu – zmiznutie tínedžera, trápenie rodičov, vplyv na komunitu, policajné vyšetrovanie – sa čoskoro začne podobať Zúfalé manželky." (Arsenal83)

Reklama

Reklama