Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 9
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 9

Recenze (571)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zářivý seriálový skvost nejen pro dívky, ženy a manželky. Dokonalé herecké obsazení, v kterém se z hereček stávají postavy a osobně bych jim dával jednu cenu za druhou za jejich výkony a bezchybnost. Vedle toho scenáristická perla, která každým dílem překvapuje velmi příjemně a nabízí stále dokola nové a zajímavé pohledy na jednu malou ulici a kamarádky v ní. každá sezona přidává nové a nové nápady, postavy, linie a vše neustále spěje kupředu. Všechny seriálové fígle na nejvyšších obrátkách. A zpět k herečkám, které tohle se scenáristy drží vysoko nad konkurencí. Ať už nádherná Eva Longoria nebo chladně precizní Marcia Cross. Kdo vybíral casting zaslouží si milion dollarů, protože to je trefa do černého a každou sezonu přijde další nová/stará hvězda od Kyle MacLachlana až po Nathana Filliona. Nejzářivější perla na seriálovém nebi, která se však posledními dvěma sezónami dostala do předvídatelného a výrazně méně vtipného průměru. Naštěstí poslední sezona je za námi a snad všichni budou vzpomínat hlavně na ty vtipné okamžiky s manželkami, které si během let člověk zamiloval a současně naprosto zprotivil. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem se k první sezóně ZOUFALÝCH MANŽELEK dostal tak nějak zvláštně, musím říct, že se to "zvláštně" opravdu vyplatilo (i když zůstat ležet na gauči a nic nedělat není zase taková zvláštnost, no to už je jedno). Takový mix mysteriózna, komedie a dramatu tu totiž ještě nebyl. Zvraty na místech, kde by jste si mysleli, že se nic nedá... ehm zvrátit ;-) a šílená tajemství skrývající se za zdmi všech těch pěkných domečků. Kdo by si to byl pomyslel? Herecké obsazení je výtečné jak u "manželek" (Eva Longoria je nádherná a Teri Hatcher je pořád kus) tak i u ostatních členů domácností (musím zmínit vynikajícího Rexe a perfektní otravnou maminku Solisovou). Škoda několika slabších dílu, ale události v tom posledním z první série mě upevnily v tom, že MANŽELKY budu sledovat dál. Druhá řada je podle mě stejně dobrá jako ta první. Místy dokonce i lepší. Věci jdou víc do extrému (hlavně u mé oblíbené Bree), přibývá mrtvol. Co může člověk od seriálu z prostředí pracháčské čtvrti chtít víc? :-) Třetí série pokračuje ve zdárné tradici kvalitní zábavy ale překvapilo mě, že hlavní zápletka (točí se kolem Bree :-) končí trochu netradičně v polovině sezóny. Na začátku mi taky dost chyběl Mike (pan prachatý mi moc nesedl), ale naštěstí ho vynahrazoval skvělý Carlos. Finále bylo dost překvapivé a poslední scéna (po Mary Alice je to už druhý zářez) určitě zanechá spoustu fanoušků v šoku. Sakra i mě to docela dostalo. I když, kdo ví? Třeba jsem si to jen špatně vyložil. No nic. Jaká překvapení asi přinese... čtvrtá sezóna? Čtvrtá řada na scénu přivádí novou "maželku" Danu Delany a její temné tajemství, které se ve finále ukázalo být vážně dost komplikované a taky TORNÁDO, které téhle sezóně naprosto dominovalo. Onen dvojdíl měl totiž takové grády, že jsem se nestačil divit co si tvůrci dovolili udělat s nebohou Wisteria Lane. A to co se stalo Carlosovi (nakonci toho dílu) mě navíc dost překvapilo. No a finále? Pff takhle skončit je dost odvaha a těžko říct jak to bude dál. A proč se vůbec tohle všechno stalo. No uvidíme, kde nakonec naváže pátá série. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Twin Peaks na zlomyseľný spôsob, šmrcnutý trochu Americkou krásou aj Čarodejnicami z Eastwicku... Čierny humor kraľuje a každá epizóda ma zatiaľ baví od prvej minúty po poslednú. Ale zaujímalo by ma, z čoho žije rozvedená matka v domácnosti... to je ako s tým Sexom v meste (ktorý teda nemám v malíčku) - fiflena píšuca jeden stĺpček do novín si robí zbierku topánok Manola Blahnika. No Desperate Housewives drobné prešľapy odpustím, pretože si získali moje srdce - ukážu aj realitu na pozadí "stepfordského" sna. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem zaspala Sex ve městě a probudila se až na Zoufalé manželky. A bavila jsem se. Manžel se přišel podívat, čemu se řehcu a smál se taky. Tak se Zoufalé manželky pomalu vplížily do našeho života. Příjemné pobavení, které je promyšlené, není plytké, jak by se mohlo na první pohled zdát a propere snad všechny situace běžného života. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Marcia Cross sa uchádzala pôvodne o rolu Mary Alice Young, nakoniec však dostala rolu Bree Van De Kamp. Nicollette Sheridan sa uchádzala o rolu Bree Van De Kamp, skončila však ako Edie Britt. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama