Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Willowdean, které její matka neřekne jinak než knedlíček, je oplácaná dcera bývalé královny krásy. Ze vzdoru se přihlásí do matčiny soutěže o nejkrásnější teenagerku. Způsobí tím rozruch a revoluci v oblasti podobných klání, obzvláště poté, co se jejím příkladem začnou řídit i další dívky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

harfuska 

všechny recenze uživatele

Po prestrelkách a krvavých hororoch som si chcela trochu napraviť chuť nejakým feel-good filmom a toto bola správna voľba. Emotívny a hlavne pozitívny film, ktorý síce nepoteší vačšinu mužskej populácie, ale pre dievčatá s pár kilami navyše je to to pravé na zlepšenie nálady. A možno aj na uronenie nejakej slzičky. ()

siloalampa odpad!

všechny recenze uživatele

Podporovať tučnotu a transvestitov dokázali prví Američania aj preto, že tam najviac obéznych a nesprávne orientovaných sprvu žilo. (aj to sú volebné hlasy) Dnes ich je podstatne viac po celom svete. Osobne proti nim nič nemám. Nik so zdravým rozumom však nebude vyvracať, že obe abnormality sú diagnóza. Tvorcovia na to asi nejak pozabudli a zvolili akýsi falošne nesprávny typ terapie, ktorý nemôže fungovať ani v rozprávkach. Okrem iného, ani film ako taký za nič nestál, ale ak budeme tolerovať podobné druhy námetov, svet je čoskoro v riti. (asi už je aj bez toho) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Metráček na americký způsob. Samozřejmě náležitě šablonovitý, klišovitý a předvídatelný. Filmu jsem to odpustila. Jenifer Aniston se nám pomalu přehrála do rolí maminek. Njn, nikdo z nás nemládne. Když už se ale tenhle příběh točil kolem písniček Dolly Parton, tak se tam měla třeba jen na malou chvíli objevit, ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný feel good film opřený hlavně o výbornou volbu soundtracku Dolly a neskutečně sympatickou řadu hereček od Danielle Macdonald přes Jennifer Aniston po Odeyu Rush, Bex Taylor Klaus i Maddie Baillio. Skvělo obsazené, hůře napsané. V rámci žánru vážně dobré, ale stejně až zbytečně moc předvídatelné a emoce ždímající. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Stejně jako minulý rok o letošní jsem zahájil s Jennifer Aniston a zatímco loni to byla depka, letos to byla kravina, respektive umím si představit že holky to může oslovit, pokud ten film urovná tlustý holky, tak super, ale na mě to celý bylo příliš ženský, soutěžě miss mě nikdy moc nebrali, tedy krom rozhovorů s kandidátkama, tolik nechtěnýho humoru jinde nenajdu. Kdyby se tam Jenn alespon slíkla, ale takhle to bylo děsně ubulený. Nic pro mě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston, která je i producentkou filmu, rozhodla, že se ve filmu objeví známé písně od Dolly Parton. Dokonce přemluvila samotnou Dolly, aby pro film napsala nové písně. (Streeper)
  • Scéna, kde Will (Danielle Macdonald) roztrhne šátky při kouzelném triku, je skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama