Reklama

Reklama

Správná coura

  • Kanada Charlotte a du fun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Po tragickém rozchodu se Charlotte a její dvě nejlepší kamarádky rozhodnou trochu pobavit. Rozptýlení překvapivě najdou ve své nové práci v prodejně hraček, kde se bláznivě zamilují do mladých prodavačů... Charlotte má pohledného přítele a je na vrcholu blaha. Během intimní chvilky jí však dospívající milenec zasadí ránu pod pás – přizná se, že je gay. Charlotte je zdrcená. Společně se svými nejlepšími kamarádkami - Megane navenek bojující proti všemu romantickému a Aube, která kvůli nedostatku sexuálních zkušeností o lásce jen sní – hledá rozptýlení v prodejně hraček, kde se všechny tři bláznivě zamilují do mladých prodavačů. Charlotte, která má stále zlomené srdce, se jako první podaří získat v obchodě částečný úvazek a rozhodne se prozkoumat svou nově nabytou svobodu v oblasti sexu. Brzy však zjistí, že je součástí jakési hry svých kolegů, v níž zrovna získala "nejvyšší skóre". A tak přiměje své kamarádky, aby společně vstoupily do sex stávky. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (9)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to neznelo vôbec zle, ale práveže celkom lákavo. No realita bola napokon v rozpore s očakávaniami. Čakal som nejakú teenage drámu s kvalitným obsahom - no nemôžem si pomôcť, ale dej tohto filmu mu prišiel naozaj primitívny a o ničom. Kiežby to aspoň nejaké dialógy plné dôvtipu zachránili, ale až na zopár dobrých hlášok a úsmevných dialógov to bola len obrovská studnica rečí, v podstate o ničom. A ten čiernobiely artový vizuál tu bol taktiež absolútne zbytočný a nepochopiteľný. Bieda... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

S ohledem na to, že film byl na HBO GO jsem porno fakt nečekal, ale název filmu mě zlákal což se ukázalo jako fatální chyba. Přitom stačilo se kouknout, že film točila ženská a mohl jsem si couru odpusit. Protože pokud film o ženských točí ženská naprosto ignoruje případně mužské publikum a jede čistě ženský film, nemám nic proti, jen mě prostě fakt nezajímají tři krávy v pubertálním věku a jejich problémy s klukama a se sexem. Neskutečně nudný a otravný dialogy, které navíc byli i z mého pohledu zcestný, např když tam nějaká dorota tvrdí, že všechny kluky zajímá kolik měla jeho holka partnerů před ním. Možná všechny, ale mě je to úplně u prdele, pak samozřejmě když se ve filmu mluví franocuzsky a platí dolarama tak ...no vlastně mě to sedí k tomu co měli hlavní pipky v mozku a to nemyslím nějak zle, já tam mám taky kriketovej míček, ale jsem soudnej a netočím o sobě kanadský filmy. Nic, holkám bych to asi i doporučil, ale já zase prosral pár desítek minut života. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sexualita mladych zen, zamena tradicnich genderovych roli. Celkem inteligentni dramedie o pratelstvi, klepech, pocitech, flirtu a soulozeni. Bollywoodska tanecni cisla. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama