Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake "Darc" Walters (Tony Schiena) je předčasně propuštěn z věznice na svobodu. Zařídil mu to jeho kámoš a zároveň polda od interpolu. Na oplátku ale za to chce, aby mu "Darc" pomohl zachránit dceru ze spárů Yakuzy. Jenže dostat se k Yakuze tak blízko chce pořádnou dávku odvahy. "Darc" má z mládí nevyřízené účty s hlavou Kogakai, a tak nabídku přijme. (Rodriguez)

(více)

Recenze (38)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

A tohle si jako nechám líbit! Nekompromisní, pořádně krvavý, násilný a s ničím a nikým se neseroucí béčko, které má koule jako blázen. Zápletka je tedy samozřejmě taková hodně obyčejná, nekomplikovaná, jdoucí si bezohledně a jednoznačně za svým jediným cílem, poslat pod drn co nejvíce postav, zhynoucích co nejefektnějším způsobem, a tomu nelze v takovém provedení, jako právě zde, jednoduše odolat. Ústřední hrdina, mimochodem velký sympaťák, není navíc taky zrovna dvakrát vzor ctnosti, likvidovat všechny hajzlíky, co potká, ho evidentně baví, vše pak plyne i v poměrně dost svižném tempu, a i když to není zrovna dvakrát celé promyšlené a nápadité, o maximální zábavu je postaráno po většinu filmu. Oslovilo mě ale i dost potemnělé, stylové zpracování a atmosféra, a tak může zamrzet snad jen absence jakéhokoliv napětí, ale to už bych chtěl asi moc :-). Každopádně mě poslední dobou ale zaráží, že člověk, když by chtěl vidět nějakou pořádnou brutalitu, tak v hororovém žánru jí nemá prakticky šanci najít, ovšem co se týče akčních vod, řek a potůčků, nestačím se divit, kam až jsou tvůrci v těchto filmech se zobrazením explicitního násilí a gore efektů schopni zajít, což ovšem není v žádném případě výtka, naopak, já si chrochtám blahem a jen víc takových „řeznických“ filmů jako je Darc, já jsem naprosto spokojen, jednoduchá, efektní, nekompromisní řežba na všechny možné způsoby, já říkám ANO! ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení. Film, kterej se vynořil odnikud a nabízí víceméně všechno, co od takovýho snímku fanoušek akčňáků čeká. Kdyby něco takovýho natočil Van Damme, vůbec bych se nezlobil. Akce je slušná a je jí tu docela dost. Přestřelky, rvačky, šermířský souboje. Tvůrci netrpí žádným přehnaným sentimentem, takže mrtvol je tu slušnej počet, chcípají i kladný postavy a jediná rasa se správným názorem, jsou tady běloši. Japonci jsou do jednoho vykreslený jako extrémní zmrdi, kterým má člověk chuť zakroutit krkem. A Tony Schiena v hlavní roli má slušný charisma a nesnaží se hrát víc, než na co má. Celkově nic novýho pod sluncem, ale pokud zná někdo filmy z půlky 90. let jako Americká Yakuza nebo Modrý tygr, tak ví, do čeho jde. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi film o gaidzinovi a yakuzakoch v osemdesiatkovom tupom style, takze sa dockame rôznorodej akcie s mnoztvom krvi a brutality. Nechybaju ani nahotinky. Nepôsobi to ani podfinancovane alebo amatersky. Napriek tomu ma tam nezaujala ziadna scena a ani samotny pribeh. Asi za to môze nevyrazne herecke obsadenie. Je to taky divny mismas, ale je to zabavnejsie ako nedavny sterilny a nudny The Outsider. 5/10. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Darc je drsňák, který se s ničím a s nikým nesere. A nějaká yakuza ho rozhodně nemůže rozházet. Napínavý thriller o muži, kterého předčasně propustí na popud jeho kamaráda od interpolu. Ten ho požádá o pomoc, aby mu našel jeho dceru... Průměrná akční zábava, která už dneska nikoho do kolen neposadí. 45% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Darc je film, kterej si absolutně na nic nehraje, po pár seznamovacích momentech kde divák nachází dokonalý vysvětlení co a jak..nezbytné pro pochopení následující řežby, se bleskově vrháme do nekompromisní vyvražďovačky, kde super sympaťák lehce poznamenanej minulostí, nerozbitnej jak T1000, s přehledem masakruje všemimožnými způsoby vše, co se kolem jen mihne. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama