Reklama

Reklama

VOD (1)

Christine žije se svou matkou, partnera nemá a je tajně zamilovaná do svého kolegy George. Dozví se, že majitel stanice chce někoho z týmu přeložit do prestižnější stanice v Baltimoru. Začne odposlouchávat policejní vysílačku, aby byla první u policejních zásahů, ale šéfovi Michaelovi se její příspěvky pořád nelíbí. Christine po jedné kritice ztratí nervy a s Michaelem se přede všemi ošklivě pohádá. Rozjíždí se jí deprese a bere si na týden volno. Michael ji kupodivu nevyhodí a kolega George ji pozve na večeři. Svěří se jí, že měl také problémy a pomohla mu transakční analýza, a zavede Christinu na setkání podpůrné skupiny. Christina zajde za majitelem stanice a prosí ho, aby ji poslal do Baltimoru s Georgem, že spolu tvoří skvělý tým. Dozví se ale, že si George vybral sporťačku Andreu. To ji úplně zdrtí. Christine si vyžádá, aby směla číst zprávy v přímém přenosu, protože má velkou senzaci... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (46)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Už velmi dlouho na mě žádná herečka svým výkonem nezapůsobila tak moc, jak se to podařilo Rebece Hall. Je prostě fantastická, úžasná, skvělá a mám pocit, že jsem s ní prožil úplně všechno, co prožila její Christine. Film je velmi smutná sonda do duše člověka, kterého okolnosti doženu k nesmírně extrémnímu činu, a rozhodně stojí za vidění a za to, aby se divák během závěrečných titulků v tichu zamyslel. Nad sebou, nad ostatními... Prostě aby se zamyslel. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Obsah jsem nečetl, jednoduše jsem vsadil na Rebeccu Hall, kterou mám už nějaký ten pátek herecky velmi rád. Sic cítíme, že je něco jinak a že to nemůže dobře skončit, nicméně osud americké televizní hvězdičky Christine Chubbuck jsem neznal. V první polovině 70. let trpěla depresemi, chtěla profesně výš, ale narážela na nepochopení okolí i na svoje limity. A ač dosud přinášela zejména pozitivní zpravodajství, rozhodla se pro zásadní vstup plný krve a násilí, ostatně jak si televizní šéfové přáli. Výsledek je drobnou studií jedné zraněné duše, má místy kolísavé tempo, několik scén navíc a zejména velmi schopné herce, kteří jej tahají k mírnému nadprůměru. Herecký projev Rebeccy Hall mě baví dlouhodobě, je přesvědčivý, citlivý, umírněný, přitom je z jejích gest a pohledů znát, že její postavu něco silného tíží. Při vyběhnutí závěrečných titulků přijde docela těžká deka. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Věrohodná a citlivá studie disharmonické osobnosti, která v sobě nese i něco podobenství o moderním člověku. Nedokážu posoudit, do jaké míry je snímek psychologicky a faktograficky věrný skutečným událostem, s ohledem na popisovanou tra gédii však v sobě nezapře záměr autorů zachovat si cit a důstojnost. 78% ⭐️⭐️⭐️⭐️ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Film se znepokojivou atmosférou, která často až drásá nervy a zajímavým způsobem rekapituluje dění vedoucí k tomuto činu. Celkově se film může opřít o výborný výkon Rebeccy Hall, dost možná její dosud nejlepší. Jsou tu hluchá místa, která si však snímek může dovolit, jelikož je naprosto přehluší dech beroucí finále. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o někom, o kom jste nikdy neslyšeli? Proč ne. Existuje spousta příběhů, které stojí za vyprávění; co na tom, že neznáte reportérku lokální televizní stanice někde na Floridě, která navíc vysílala v sedmdesátých letech. Očekávání jsem měl nemalá, ale bohužel nebýt hereckého výkonu Becky Hall a vcelku nečekaného vyústění, byl bych dost zklamaný. Nijak tomu nepomohl ani dle mého názoru podivný konec, který možná odkazoval na události obecně známé...ale tvůrci nejspíš předpokládali, že si vygooglíte, jak to bylo dál. Za mě je tento film nedopečený a když uvážím, jak byl dlouhý, nedostatečně vypointovaný a divácky nepříliš atraktivní... . ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama