Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 4

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (123)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

U mě nadšení nepanuje. Vlastně se k tomu stavím stejně, jak to na mě působí. Chladně, bez emocí a tak trošku s nádechem nudy. Figusek chválí to, že se role pro Jeana hodí. Já oponuji. Jasně, že nepotřebuji vidět jak JCVD dělá otočky, salta a roznožky. Ale dívat se na stále stejný výraz v obličeji přes hodinu se mi taky nechce. A kdyby v rozumné dávce špetka bojového umění ve filmu byla, nezlobil bych se. Mám rád tyhle hrdiny o kterých nám záměrně není nic prozrazeno. Ale v tu chvíli hltám každou informaci, která o životě před životem padne. Zde mě to bylo úplně fuk. Pochválím konec, který byl fakt hodně slušný a jen díky němu tu třetí dám. 55 procent. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Další případ, kdy si upadající herecká akční ikona dokázala vybrat snímek, jenž nezapadá do vod průměrnosti a ještě hlouběji. Lukas je poctivé akční drama, ve kterém Van Dammovi jeho postava dobře sedla a zahrál ji přesvědčivě. Občasná akce potěší, je syrová a nevyšperkovaná, takže působí i poměrně realisticky. Obdobný film (co do kvality) bych přál i Schwarzeneggerovi a Stallonovi, kteří se poslední roky tak trochu plácají v šedivých počinech (pravda, že Sly má svého Creeda a Rambo 5 se mi osobně dost líbil, ale ostatní výtvory nic moc). Samozřejmě, že i Seagal či Lundgren by takto zdařilý snímek uvítali. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „The Bouncer“ je jedným z tých dramatickejších a herecky kompaktnejších filmov, v ktorých JCVD za svoju dlhoročnú kariéru sa objavil – s tým súhlasím. Avšak s tým už nie, že by sa jednalo o niečo prevratného. „The Bouncer“ z mnoho uhľov pohľadu má veľmi blízko „B-vým“ filmom, stačí sa pozrieť na vedenie príbehu, akčné scény ako aj na rozbor/postupné vykreslenie charakterov jednotlivých postáv. Záver by to mohol zachrániť, ale samotná konfrontácia jednotlivých postáv je taktiež len „priemerná“. Každopádne v „Lukasi“ JCVD dokazuje, že s pribúdajúcimi rokmi sa jeho „ozajstné“ herecké schopnosti postupne dostávajú väčšiu pozornosť. A to pre jeho fanúšikov môže byť len dobrá správa. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Je to skutečně tak, Van Damme na stará kolena umí tyhle nabušené málomluvné chlápky spolehlivě. Jakmile si doma zabouchá do boxovacího pytle je hned jasné, že na to pořád bezproblému má. Jedinou Jean-Claudeovou slabinou je kvalita scénářů a potažmo filmů ve kterých se objevuje. Musím říct že by mu dramata seděla. 60% ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Pre JCVD ide o celkom netypickú snímku a určite sa nejedná o akčný film. Ja to vnímam skôr ako mix rôznych prvkov drámy, thrilleru a krimi. Pri pozeraní som si neraz spomenul na tvorbu geniálneho Fabiána Bielinského, konkrétne na snímku El Aura z roku 2005. Jej kvality Lukas síce nedosahuje, už len preto, že príbeh nie je ani zďaleka tak sofistikovaný. Rozprávačské tempo a štýl sa však nesú v podobnom duchu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)
  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)

Reklama

Reklama