Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2 (2020) (série)


Kapitola 10: Pasažérka (S02E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 10: The Passenger (více)

VOD (1)

Mandalorian musí podniknout riskantní cestu se zvláštní pasažérkou a drahocenným nákladem. (Disney+)

Recenze (62)

oxiddusny 

všechny recenze uživatele

Tak druhej díl druhý série byl tak strašně infantilní, až mě to vyloženě s*alo. Jestli to takhle půjde dál, tak na konci série bude Mando ohřejvat mlíko, který si díl předítm odstříkal do lahviček. Totální paskvil, mimo hlavní dějovou linii, trapný pokusy o pobavení diváka, znova ty samý trapný pokusy o pobavení diváka (kdybyste se náhodou poprvé nesmáli) a dotřetice ještě horší pokusy o pobaveni diváka... v podstatě žádná akce, jen vesmírnej babysitting a marná snaha o vtipné momenty. Doufám, že to byl ojedinělý omyl, protože jinak je seriál vážně fajn... ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inu ... start druhé série leckomu může připadat příběhově nudný a jen efekty se všem líbí dle toho co čtu. Těm lidem bych přál zkouknout všech zatím 950 epizod One piece nebo 720 epizod Naruta o tom jak může být pomalý posun v charakterech hlavních aktérů. Anyway ... podávaná je to stále luxusní. Příběh se prostě pomalu posouvá k nalezení dalších Mandalorianů nebo alespoň toho jednoho .... Každopádně pavoučci jsou super a do toho hopsající žába s roztomilým babyYodou ... za mě furt super ... ()

Reklama

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyyvole druhá série ZATÍM fakt pecka. Narozdíl od vnucených sidequestů z první série, který byly ještě ke všemu cringe a ubohý, tady ty vedlejší dobrodružství dávají smysl, a hlavně jsou zpracovány kvalitně a jsou zajímavý. A i taková ta 'výplň' je tady zajímavá a nenudíme se u ní. Step up od první série skoro ve všech směrech. Jen tak dál. A taky respekt za to, že mcguffin a plyšák merch Baby Yoda je prostě dobrej, není jak ostatní věci ze SW, který tam jsou jen proto, aby se pak prodávaly jejich hračky. Baby Yoda je prostě lepší vole. ALE v příští epizodě chci vidět něco relevantního pro příběh. Chci vidět Mandaloriany, Guse Fringa, Ahsoku Tano a rytíře Jedi. Jinak se z toho stane klasická natahovačka jako 1. série. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Po ambiciózním úvodu přichází opět trochu mírná studená sprcha a návrat k subquestovým epizodám. Dost jsem se ztrácel o co Mandovi a jeho pasažérce jde a kam je vůbec má tento úkol zavést. Místo toho, abychom jeli rovnou za naším úkolem, si odskočíme někam na pavoučí planetu, kde sledujeme, jak Baby Yoda postupně pojídá utopence. Buď je to mnou, že se nedokážu stále naladit na epizodní vyprávění, kdy je každý díl o něčem jiném nebo tvůrcům znovu dochází nápady a natahují třídílný příběh na 8 epizod. Stejně tak i na cameo z předešlého dílu budeme čekat bůh ví, jestli ne až k závěru série. I Yoda je tu čím dál víc do počtu. Tak snad se to příště rozjede. 70%. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál větší zklamání. Člověk si zvykne, že existuje nespočet seriálů, kde je nulový character development, příběh co se nikam neposouvá a každý díl je stejný. Ale o to víc mě mrzí, že se z Mandaloriana s takovým rozpočtem a potenciálem stal úplně průměrný seroš. Nebýt Star Wars, tak si říkám co to vlastně sleduju. BabyYoda je absolutní joke a je to krásný příklad toho, proč je Mandalorian nuda. 95% screentimu je Yodovo účel jen kjůt efekt. Samozřejmě, že vizuálně není co vytknout a ohromě cením natáčení pomocí LED panelů. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V epizóde môžeme vidieť scénu, kde droid opeká mäso draka z predošlej epizódy na ohni z tryskového motoru. Je to odkaz na jednu atrakciu v Disneylande, v časti Galaxy's Edge, konkrétne na jedáleň Ronto Roaster, kde pripravujú mäso týmto spôsobom. (ČSFD)
  • Hlavní dramatická část příběhu je udělána na základě starého grafického konceptu dvorního grafika Star Wars Ralpha McQuarrie. Jeskyně i tvor v ní byli udělány zcela věrně, akorát dle původního konceptu se s ní měl potkat Luke Skywalker na Dagobahu ve Star Wars: Epizodě IV (1980). (Sidarius)

Reklama

Reklama