Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle byl mix The Road s Cadillacem CT6 a Hledání přítele na konci světa. V podstatě je to road movie. Tenhle film je dalším z důkazů, že kvalitní koukatelné postapo film lze točit s minimálním rozpočtem a s minimem digitálních efektů. Proč utrácet celoroční rozpočet Řecka, když si lze vyhrát s málem? To je ten kumšt, který ve výsledku působí mnohem reálněji ! Jsem docela zvědav čím jednou lidstvo zajde, ale že zajde o tom nepochybuji. Krom možnosti válek mezi sebou si příroda stopro někde kříží ten svůj top vir a nebude-li to nějaká brebera, máme tu sopky a nad hlavou celý obrovský vesmír plný létajících šutráků rozmanitých velikostí... Whitaker ve filmu potěšil a ani ostatní nehráli špatně. Někomu vadil ten žlutý filtr, ale sakra když ke apokalysa nebude u toho asi azůro ne ? :-) ! Tohle je za 4 plný kanystry benzínu ! * * * * ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, průměrní herci a scénář, který se snaží pohodlnost autorů vydávat za svou vlastní ctnost. Linku z bodu A do bodu B by ale měl dovést každý příběh, ať jde o postapo, animák nebo porno, a autoři HOW IT ENDS se o to vlastně ani nepokusili - dost paradoxně, na to, že jde přitom o prakticky road movie. 40 %. A až se jednou bude civilizace opravdu hroutit, určitě nestihne osm miliard lidí jen tak samo od sebe vyklidit plac za pět dní, aby to bylo dostatečně komorní. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V naprostý většině multirasovejch lovestories, stejně jako i v realitě, si bílá buchta narazí nějakýho černýho vošousta. Ty naše ženský mají holt hrozně rády nejrůznější zviřátka. Ale proč by taky jednou nemohl pro změnu bílej kluk dostat chuť na pěknou černou prcinu, že jo? Navíc když je ze slušný rodiny a její fotr je takovej sympaťák, jako Forest Whitaker. Ale zatímco si náš mladík odskočí ze Seattlu do Chicaga na večeři se svým budoucím tchánem, co se nestane - záhadné kataklyzma blíže nespecifikovaného původu. Prostě zemětřas a láva a popel a tak. A tak starej Whitaker sebere mladýho skorozeťáka a vyrazí s ním najít a zachránit svojí dcérku. No a po cestě už začínají takový ty typický postapo situace, který máme všichni tak rádi - boj o auťáky, palivo a podobně. Žrádla je sice pár dnů po apu ještě všude kolem dost, takže gangy kanibalů zatím v kraji neřádí, ale i tak jsme svědky mnoha dramatických a napínavých situací, občas sice trochu blbých (motorkáři na mostě) a za vlásky přitažených, ale vcelku nadprůměrně záživných. V těchhle těžkejch chvílích přijde vhod, že dédy Whitaker je bejvalej vojcl. No a co myslíte - najde hošan nakonec svojí obtěžkanou milou nebo ne? Nechejte se překvapit, ale prozradím, že je to napínavý až do posledního záběru... kterej kdyby skončil o pár vteřin dřív, udělal by líp a ty moje čtyři hvězdy by byly jistější. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodná Road Movie na pozadí neznámé apokalypsy ve které se představí sympatický Whitaker a nesympatický gumák James. Netflix sice sype do filmů slušné rozpočty, ale až na pár přestřelek a celkem povedenou mikro CGI pasáž zničeného města se ničeho nedočkáte. Dialogová nuda o pár postavách. Emoce nebo napětí nehledejte. Navíc konec je opravdu o ničem. Na nudnou neděli ok, ale stihnete u toho ještě pověsit prádlo a vyndat maso z trouby. Doporučuju raději tuhle alternativu https://www.csfd.cz/film/330639-these-final-hours/videa/ , to je postapo jak má být. 55%. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Normálka - lepší jednohubka. Forest nemá Thea rád, protože je s jeho dcerou Samanthou. Dává mu to už od první vteřiny najevo. Pak něco vypukne, nejde všude proud ani telefony a Whitaker s Jamesem se rozhodnou jet pro Samanthu, protože neví, jestli je v pořádku. Cesta je nebezpečná, potěší klišé v novém obalu, které znáte z jiných filmu + konec s pěkným efektem. Potěšilo a neurazilo. Spokojenost. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)
  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)

Reklama

Reklama