Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle byl mix The Road s Cadillacem CT6 a Hledání přítele na konci světa. V podstatě je to road movie. Tenhle film je dalším z důkazů, že kvalitní koukatelné postapo film lze točit s minimálním rozpočtem a s minimem digitálních efektů. Proč utrácet celoroční rozpočet Řecka, když si lze vyhrát s málem? To je ten kumšt, který ve výsledku působí mnohem reálněji ! Jsem docela zvědav čím jednou lidstvo zajde, ale že zajde o tom nepochybuji. Krom možnosti válek mezi sebou si příroda stopro někde kříží ten svůj top vir a nebude-li to nějaká brebera, máme tu sopky a nad hlavou celý obrovský vesmír plný létajících šutráků rozmanitých velikostí... Whitaker ve filmu potěšil a ani ostatní nehráli špatně. Někomu vadil ten žlutý filtr, ale sakra když ke apokalysa nebude u toho asi azůro ne ? :-) ! Tohle je za 4 plný kanystry benzínu ! * * * * ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Přes sto minut naprosto o ničem. Dám deset procent za pár pokusů o jakž takž zajímavou kameru, ale jinak to byla sračka první třídy. A nebudu tu ze sebe dělat intelektuála, co se mu to líbí. Dal jsem čtyřicet minut, a pak razantně sáhl na rychlo posun. Doufám, že bude následovat dalších patnáct dílů. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Solidní příspěvek do postapokalyptického žánru. Jednoduchá zápletka, divák dostává naprosté minimum informací o tom co se děje, a z toho tvůrci těží celkem hutnou a uvěřitelnou atmosféru. Solidní obsazení, dobrá hudba a výprava, posledními 10ti minutami, a speciálně závěrem, si to u mě ale trochu pokazili. A jak to teda páni tvůrci končí?! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptická thrillerová roadmovie, u který přes komorní pojetí (kamera se mimo auto nebo prázdnou silnici podivá zřídkadky nebo úspornej casting) nuda rozhodně nehrozí a atmosféra je místama fakt skvělá. Díky tomu, že neni divák přímo svědkem konkrétní katastrofický události (co se stalo v Seattlu) se taky daří většinu stopáž udržovat solidní dávku napětí, o co vlastně půjde. Jenže, finále je jedno velký zklamání, protože se mimo jedný ničim podložený konspirační teorie nakonec nedovíme, co se stalo a navzdory názvu filmu ani nezjistíme "jak to skončí", což mě zamrzelo ještě víc, protože se skončilo v nejlepšim. Na tyhle scénáristický rezignace vysvětlit aspoň hlavní pointu (aneb uvážování scénáristy ve smyslu "nevim, jak to vysvětlit, tak to nevysvětlim vůbec a třeba to někomu přijde cool") jsem fakt vysazenej, takže čtvrtou hvězdu prostě nepřihodim, tři slabší hvězdy. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie a divil som sa, že po dlhšom čase vytvoril Netflix takúto žánrovku. *start Spoilers* Ako keď natrafíme na nie úplne rozjebaný vojenský konvoj, tak okrem paliva hľadám ine veci na prežitie a najmä aj zbrane (na našu ochranu a obranu) kôli zmrdom, ktorých stretávame po ceste a snažia sa s nami vyjebať. A nikdy neverím ani by som neveril svojím vlastným susedom aj keď sa usmievajú a sú akokoľvek milí . Pretože za takejto situácie sa snaží každý prežiť ,ochrániť svoju rodinu za akúkoľvek cenu alebo s vami pekne vymrdat ( teda vašu ženu, priatelku...) *end Spoilers* . Komorný koniec a za to aj zaslúžené slabšie 4* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)
  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)

Reklama

Reklama