Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

oLí 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších snímků o tom, co by se třeba mohlo klidně stát, kdyby se naše civilizace prostě a jednoduše ze dne na den zhroutila jak domek z karet, což se ve větší či menší míře stalo v historii již několikrát a je jen otázkou, jestli se toho dožijeme my, nebo naše děti znovu. Tvůrci do tohoto světa zasadili nepříliš přirozenou inteligencí obdařeného chlapce s jeho láskou a jeho tchána ve velmi a jak jinak než charismatickém podání Foresta Whitakera. Ten si uměl poradit ve světě před i po katastrofě, asi nejlepší postava celého snímku a po mém oblíbeném žánru road movie + nemám vůbec nic proti post apu došlo i na docela realné situace i když to bylo vše trošku uhlazené, myslím, že by to byla ve skutečnosti větší řež. Potenciál využit určitě né do uplna tak za nějakých 7.5/10 .. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, průměrní herci a scénář, který se snaží pohodlnost autorů vydávat za svou vlastní ctnost. Linku z bodu A do bodu B by ale měl dovést každý příběh, ať jde o postapo, animák nebo porno, a autoři HOW IT ENDS se o to vlastně ani nepokusili - dost paradoxně, na to, že jde přitom o prakticky road movie. 40 %. A až se jednou bude civilizace opravdu hroutit, určitě nestihne osm miliard lidí jen tak samo od sebe vyklidit plac za pět dní, aby to bylo dostatečně komorní. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Přes sto minut naprosto o ničem. Dám deset procent za pár pokusů o jakž takž zajímavou kameru, ale jinak to byla sračka první třídy. A nebudu tu ze sebe dělat intelektuála, co se mu to líbí. Dal jsem čtyřicet minut, a pak razantně sáhl na rychlo posun. Doufám, že bude následovat dalších patnáct dílů. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ako býva zvykom vo vedľajších sálach dávajú These final hours a The Road. Niektorí chceli ísť na Maxa a Knihu Eli, ale bolo vypredané aj štylisticky onaké. „Ako to končí“ ? Odpoveď je jednoduchá. „Na pi**!!“ Takto jednoliato a trefne sa dá zosumarizovať (ne)príbeh tohto filmu, ktorý od začiatku smeruje nikam. Odnikiaľ nikam v strastiplnej ceste plnej abnormálne zlých rozhodnutí a prudko zbytočných dialógov. Film nejde na Vás, ale pomimo. Míňaš sa. Hrubo, bez logiky, trápne. (videné 09.02.2020, BDrip) ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná i když poněkud úsporná post-apo od Netflixu, na které mi vadila především jedna věc. Na západním pobřeží USA se cosi stane, přeruší se spojení se zbytkem země a vypadne proud. OK. Druhý den je celá země v chaosu, ozbrojené skupiny zabíjejí kvůli palivu a potravinám, všude požáry, rozbitá opuštěná auta. Ne po roce, ale druhý den! I po čerstvých zkušenostech s chřipkovou hysterií to je sakra brzy. Ale jinak v pohodě. Že není vysvětleno, co se vlastně stalo, budiž, otevřený konec, dejme tomu, ale má tu slušnou atmosféru a po většinu doby to nenudí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama