Reklama

Reklama

Bill Maher: Živě z Oklahomy

(TV film)
  • USA Bill Maher: Live from Oklahoma
USA, 2018, 65 min

Scénář:

Bill Maher

Hrají:

Bill Maher

VOD (1)

Obsahy(1)

Bill Maher přináší svou komediální stand-up show na televizní obrazovky – vystoupí živě na scéně v Tulse v Oklahomě. Jedná se o Maherův v pořadí již jedenáctý sólový speciál z produkce HBO. "Paradoxem mého života je, že čím děsivější se naše země pod vládou Trumpa stává, tím větší je na mých představeních zábava – myslím, že jde o uvolňování emocí, dělání z nouze ctnost či metodu prvotního výkřiku," podotýká Maher. "Chtějí, abych byl zlý, a tak jsem. Polovina téhle show je o Trumpovi, ale tu druhou chci rozhodně věnovat sobě – je to můj způsob jak říct: Trumpe, ty nevyhraješ!" (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pokud vám je trnem v oku současný americký prasodent, prcdement.... nebo jak jej nazýváte, Bill vás polaská na duši. Mě pro změnu potěšil svou soudností, neboť zacílil i do řad demo-kradů. Při svém rozboru příčin volebních neúspěchů. Méně genderových krávovin i šanování islámu a více demokracie. A predevším zamést s politickou korektností. Která by podobné vystoupení neměla dopustit, obracejíc se tak sama proti sobě. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Too much Trump. Ale tenhle je dobrej: Melania is the good kind of immigrant. The one who is willing to the do job that we don't wanna do. ()

Reklama

Reklama