Reklama

Reklama

UFO

Trailer

Obsahy(1)

Derek (Alex Sharp) je geniální student, který je od dětství posedlý touhou získat důkaz o mimozemském životě. Věří, že podivná hlášení z několika amerických letišť by mohla být důkazem, který potřebuje. Proto požádá svojí přítelkyni a jejího profesora matematiky, aby mu s pátráním po UFO pomohli. Jenže jak se zdá, tak nejsou jediní, koho tyto události zajímají. Na záda jim bude dýchat neúnavný agent FBI. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

My sme len služobníci matematiky, nie jej páni. A to preto, lebo pán matematiky je samotný Satan a je len pár vyvolených, ktorým je odkryté toto tajomstvo. Tu sa skrz tento satanov vynález dokázali spojiť s mimozemskou civilizáciou. Veľmi komorné, veľmi nízkonákladové, polovici dialógov nerozumiete, lebo je to samá konštanta, samý výpočet. Napriek tomu to drží v napätí, nemá to pol dňa, svižne to odsejpá a hlavne ukazuje, že aj za málo peňazí sa dá spraviť slušná muzika. Bez zelenosivých pajácov. 3 z 5 ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film pojednává o škodlivosti mimozemšťanů. Kdyby se tady ufoni neplacatili s těmi svými létajícími talíři a neotravovali s nějakými šifrovanými signály, mohli by se nadaní studenti lépe věnovat studiu a také by nezanedbávali své přítelkyně. Předpokládám, že lidstvo to tady tak jako tak v historicky vzato krátké době zabalí, tak mějte, ufoni, ještě trochu trpělivosti a nepruďte nás. Film nemá konec, není jasné, jak to vlastně dopadlo. Sledovat luštění signálů mladým géniem mě zas až tak moc nebavilo. – Ještě doplňuji. Nedovedu si představit matematický metajazyk, jímž by se daly výstižně vyjadřovat myšlenky, ať už „Přicházíme v míru.“ nebo „Naděláme z vás sekanou, bastardi.“ Daleko praktičtější by bylo, kdyby ufoni nějaký čas monitorovali pozemské televizní vysílání a naučili se anglicky. Při jejich technické vyspělosti a vysokém IQ by pro ně ani jedno ani druhé neměl být problém. Akorát by se asi zasmáli anglickým idiomům. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Objeví se UFO ale jak jinak úřady se to snaží zatajit. Jenže jistý student se v tom neustále šťourá a ne ne dát si pokoj. Opravdu je otravnější než svítiplyn. Pravdu sice nakonec zjistí a i dostane možnost se podílet na utajeném výzkumu. Celé to místy působí jak hraný dokument. Pravda o UFO je asi taková že existuje, jenže se to nikdy nejspíš nedozvíme, vlády, které se o to zajímají to vždy zametou pod koberec. A dokud mimozemšťané nebudou sami chtít, aby je lidstvo skutečně vidělo, tak můžeme jen spekulovat. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Veľa matematiky, málo príbehu. Herci podpriemerný a záver moc priamočiarý. UFO má jednoduchý scenár a chŕli na nás od začiatku rovnice ktorým nerozumiem, hlavná postava je o krok pred všetkými, no poriadné stupňovanie napätia neexistuje. Nemôžem povedať že by som sa nudil, čakal som ale niečo väčšie. Toto je komorná jednohubka. Film ktorý má tuctový vizuál a nenašiel som v ňom ani jednu silnú scénu. Žiadny moment prekvapenia alebo náznak nečakaného zvratu. Neurazilo, no ani nenaplnilo očakávania. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páčilo. Silno komorný snímok, ktorý sa prakticky na nič nehrá. Povedzme, že vychádza z akej-takej reality. Jedine hl.hrdina mi trochu liezol na nervy a dosť mi pripomínal Sheldona Coopera (Big Bang Theory), ale inak v pohode.. Celý snímok sa snaží mať vedecké základy a nich stavia. Pripadá mi, akoby mladší a podstatne chudobnejší brat sci-fi filmu Contact (Jodie Foster), ale samozrejme, vôbec neporovnávam, ide o úplne iný level filmu.. Za mňa ale celkom spokojnosť. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama