Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nevím, co tímto filmem tvůrci chtěli říct. Na jedné straně nalákají na Jennifer Lopez, ale film se neumí rozhodnout, jestli chce být dramatem, mysteriozním nebo thrillerem, ale rozhodně není ani jedním z nich. Dost jsem se u něho nudil, protože zde bylo slibováno hodně, ale nakonec splněno bylo hodně málo. Je to nuda. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vedle celkem obstojné a věrohodné Lopezové podává Caviezel jeden z nejhorších hereckých výkonů vůbec. Jeho hrdina je navenek i uvnitř rozervaný a přesto mu to nelze věřit. Hrdina je sice zmaten vývojem životních událostí, ale i herec je evidentně zmaten a neví, kdy se smát a kdy plakat. A celkově je tenhle film průhledný jako průstřel v okně. ()

Reklama

Skunkiee 

všechny recenze uživatele

Nejdříve se chci pozastavit u samotného názvu, v originále Andělské oči a v českém vydání naprosto zavádějící název Policajtka. Dále zařazení filmu do kategorie Mysteriózní, já bych spíše řekl psychologický....Ale k filmu... Drama policajtky (špatně hrající J.Lopez) kterou před smrtí zachrání odněkud se vynořující tajemný cizinec, kterého skvěle hraje Jim Caviezel. Přítelkyně řekla že vypadá jako člověk který může být jak bezdomovcem ze skládky, tak i záhadným boháčem, což je podle mě dobré přirovnání. Proti všem předpokladům se oba sblíží a přitom Sharon naprosto pochopitelně začne zajímat o neznámého, kdo vůbec je. A celý film spěje k velmi zajímavému rozuzlení. Je to oproti ačnímu úvodu pomalu plynoucí snímek s mnoha myšlenkami a symboly. A mě se to zamýšlení velice líbilo. Mezi ústředním párem to příjemně jiskřilo, některé scény byly úsměvné, jiné smutné, sentimentální, ale ne přehnaně. Viděl jsem už dvakrát a pokaždé jsem nebyl zklamán. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

ONA, drsná policistka jemných rysů, snažící se minulost vysvětlit, ON, podivín bloumající po městě v kabátu exhibicionisty, se snahou minulost vytěsnit. Dokážou to společně? Hádejte, můžete dvakrát a mechtle scénu u jezera berte jako malou nápovědu.. Střízlivě pojaté romantické drama o dlouhé cestě k smíření, které nemám potřebu podhodnocovat, neboť jsem už viděl kvantum horších cajdáků na téma lovestory na pozadí rodinných traumat. Navíc, jeden z mála filmů, kde se dá o madam Lopez říct, že hraje (aby ne, za ty prachy), ovšem co náš Jimmy z Nazaretu? Mám obavy, že s dvěma pohledy (nevinný daněček a kolouch lapený v pytláckém oku) si celou kariéru nevystačí.. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Policistka Sharon Pogue (Jennifer Lopez) při jednom zásahu u smrtelné autonehody zachrání život mladému muži. O rok později, aniž by si ona či on uvědomovali, že se již setkali, se potkají znovu, a tentokrát on (Jim Caviezel) zachrání život jí. Je to všechno jen dílem náhody nebo zaúřadoval osud? .. Škoda první pěti minut, protože celou záhadu divákovi autoři prozradí předem, a pak jsou oba ústřední hrdinové tak trochu za blbce, že si ani jeden z nich ono setkání nepamatuje. Takže chudák divák jen čeká, kdy konečně procitnou, vzpomenou si, vezmou se a budou spolu šťastně žít až do konce života :) Takhle jednoduché to ale není - to by asi na celý film nestačilo, tak pro jistotu ještě ona řeší problémy se svojí rodinou (asi hlavně proto, aby se mohla jemu sem tam vyplakat na rameni). Spíše než příběh mne ale zaujaly herecké výkony - ač většina zpěvaček ve filmu působí tragicky, tak J'Lo to prostě sluší, a s Jimem Caviezelem tvoří docela příjemnou dvojici... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Pieseň, ktorú Catch (James Caviezel) a flautista hrajú v nočnom klube, je "Nature Boy" od Nata 'King' Colea. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama