Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

cskomando odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář a děj filmu... tak to prostě stojí za to, tohle musíte vidět! Existuje spousta amerických romantických zamilovaných filmů, ale tohle překonalo všechny. Vtipné je, že tu čtu a i v realitě jsem se setkal s očekáváním, že film bude napůl 50 odstínů šedi a stmívání. To je naprostá urážka pro mě špatného a smutně cenzurovaného 50 odstínů šedi, protože v After by nejradši useknuli i líbání... a srovnání se stmíváním ? Ukázky naznačují, že ten harding by mohl být jiná existence, nenechte se zmást realita je taková, že se jedná o úplně obyčejného člověka, takže nějaké fantasy a napětí zde opravdu nehledejte. Nevím kdo měl větší krámy, jestli Tessa nebo Harding ? Chování skoro jako u náctiletých dětí, koneckonců tohle šílenství bylo asi jen pro náctileté. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem uspokojivá teenagerská romance, která se celkem úspěšně spoléhá na soundtrack a chemii těch dvou. Ona je hezká a nová, on tajemný, sexy a celý v černém. A překvapivě tohle většinu filmu funguje, i když je celých 106 minut vlastně jen o tom, jak se ti dva dají dohromady, aby na konci přišel twist a cliffhanger do dalšího dílu. Za mě vlastně příjemný překvapení. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ale áno, 15-ročné budú z toho navlhnuté ako žocha. Ten chalan čo stvárnil Hardinga je ukážkovým príkladom z plagátov, aké na dverách pomaly preberajú štafetu po cukríkoch z Tvajlajtu. Lenže bacha, tento má aj správne návyky, s frajerským kukučom parafrázuje úryvky zo slávnych románov, flámuje ale nechlastá a vo voľnom čase relaxuje pri jazere. A že je rebel ako Travolta za mlada a že to tou frajerinou poserie a za dažďa sa bude kajať z hriechov, tak na to môžete vziať jed. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Kolikrát už tu bylo něco podobného? Nevinná dívenka a kluk s kukučem Jamese Deana. Na to holky letí, že? Tady Hardin ještě k tomu všemu cituje pasáže z klasických historických románů a plave v jezeře. Taky se pořád mračí na všechny kolem, dělá pana tajemného a občas ho chytne rapl. No dámy, neberte to! Tessa, jinak vzorná školačka samozřejmě neodolá. Propadne jeho kouzlu...Následuje spousta kýčovité hudby, sladkých řečiček, slzy, dialogy převážně o ničem (zaujala mě jen hodina literatury), poznání, prozření, pokání. A pak ten na hlavu postavený závěr. Jako vážně? Po tom všem? Boooože. Nicméně ve filmu se nepije. I je na to nejednou upozorněno. Ústřední dvojice fajn a pak mám taky slabost pro rebely. Jak už tu bylo několikrát zmíněno Cruel Intentions & Fifty Shades for teens. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $12,000,000Tržby Celosvetovo $55,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Umelina na entú. Ústredná dvojica je aspoň na pohľad roztomilá ale ten tupý dej, zaľúbenie, rozchod,.... to je fakt utrpenie sledovať, konkurencia pre ploché telenovely či kinohity ako Twilight či odtiene prázdnoty. /videl v kine: 20%/ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)

Reklama

Reklama