Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Lara Jean je 16 letá holka, jejíž sestra chodí s jejím nejlepším kamarádem a objektem její tajné lásky, kterému napsala dopis. Lara totiž každé své lásce už od školních let napsala dopis, ve kterém se vyznala ze svých citů. Byla to pro ni zpověď, dopis, který psala sama pro sebe. Velkou chybou ale bylo, že na ně nadepsala i adresy a když její starší sestra odjede na vysokou školu do Skotska a Lara stále nemá kluka, rozhodne se tuto situaci vyřešit její mladší 11 letá sestra, která dopisy rozešle. A zábava může začít. Knižní předlohu jsem nečetla, protože to je literatura, která už do mé věkové kategorie rozhodně nespadá a ani se na ní nechystám, takže nemohu soudit zpracování kniha vs film. Ale film se mi líbil. I přesto, že se jedná opravdu o film pro náctileté si myslím, že u nás starších osloví právě to pubertální jádro v nás a připomene vzpomínky na první lásky. Je to milé a hezké pohlazení pro duši. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem už ví, že seks prostě k jejímu věku patří, a proto se zaměří na chlapíka, kterému dala její sestra vale. Když to sestra zjistí, tak je z pro mě z neznámého důvodu navztekaná jako svině v době selat. Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem si tedy začne pokládat otázky, zdali není courou a kdy že by mohla realizovat toliko kýžený první zásun. Proč ne na lyžáku v Aspenu. 49% ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

Nie som typ chlapa, ktorý odsudzuje romantické filmy (či už komédie alebo drámy) a vôbec mi nevadí, ak je zasadený do tínedžerského prostredia. Táto konkrétna vec mi naozaj ulahodila. Bolo to príjemné, láskavé, uveriteľné a neobyčajné. Zaujímavý príbeh, ktorý sa rozprúdil vtipnou kuriozitou a pekne sa posúval a rozvíjal, fajn postavy a príjemné miešanie komédie, romantiky aj drámy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dejovej stránke v podstate nič extra výnimočné, ale aspoň ten štýl akým to bolo podané ma celkom bavil. Atmosféra filmu bola naozaj vydarená a napriek očakávanému klišé sa na to pozeralo celkom dobre. Hlavná postava ostýchavej outsiderky Lary Jean, ktorá nás celým príbehom sprevádzala, bola naozaj sympatickou dominantou tohto filmu. Akurát to splynutie šedej myšky a hviezdy školy bolo na môj vkus dosť veľké klišé. Inak to skončiť snáď ani nemohlo... ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Svěží, mladistvý, milý snímek. Přirovnala bych ho ke karamelkám. Rozpouští se pomalu na jazyku a nakonec se vám rozlije úsměv na tváři. Stejně jako u tohoto filmu. Romantika je servírovaná postupně a pomalinku a konec vše krásně pocukruje. Co dodat, myslím, že se tento film skutečně povedl, byť je primárně určen pro mladší diváky (teenagery). Herecké obsazení se mi velmi líbilo a hlavní postavy jsou prostě dokonalé, perfektně k sobě pasují. A scéna s vířivkou? Aneb jak do 3 minut vtisknout veškeré emoce a pocity, to vše umocnit hudebním pozadím. Spokojenost. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)

Reklama

Reklama