Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď hlava rodiny uzavrie dohodu so samotným diablom, zvyšku nezostáva nič iné, ako navštíviť staré rodinné sídlo, v ktorom nájdu potrebné odpovede na všetky nezodpovedané otázky. Každý jeden z nich by však mal byť pripravený na to, že boj s temnými silami prináša v prvom rade utrpenie, ktoré môže byť horšie, než samotná smrť. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (56)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se to tak vezme kolem a kolem, takhle se už dneska moc netočí. Většina duchařin či posedlých hororů se spíš soustředí na atmosféru a bubák jako takový se v nich často jen mihne. O to víc Tjahjanto potěšil. Vyváženě zmixoval všechny žánrové ingredience do kompaktního celku, přidal něco vyzvracené krve či otevřených zlomenin a výborně zafungovaly i voodoo prvky. Jediné, co chybělo, byly lekačky, ale upřímně řečeno zase tak moc jsem je nepostrádal. Samostatnou kapitolou jsou pak masky. Tady je krásně vidět, že když se to umí, tak nejsou potřeba žádné CGI efekty, ale kolikrát stačí trocha make-upu, falešné zuby a kontaktní čočky. Problém jsem měl tak jen s protivným asijským ječením, ale to se díky výše zmíněnému dalo překousnout. Takhle jó. 85% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indonéský snímek „Sebelum Iblis Menjemput“ chce být na jednu stranu atmosférickým, na stranu druhou i celkem brutálním hororem. Myslím, že mu vychází především ta brutální stránka, kdy v některých scénách, i pokud zavřete oči, budete mít velmi nepříjemný pocit v žaludku pouze z toho, co vlastně slyšíte. V tomhle směru je to dobré, dějově bohužel nijak objevné. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Chvilkama pestře atmosférický a creepy, chvilkama naprostej bordel v příběhu a hlavně v chování postav/démonů. Prostředí typicky Evil Deadovský, premisa z Drag me to Hell a další hromada hororových vykrádaček. Na Indonésii ale dobrý, bohužel jen dobrý. Rejža umí a má cit, jen mu tady nesedla zvolená látka, která je v přesným poměru kvality a trashe, 50:50. Rozhodně si dám ale do hledáčku nadcházející díl a i když neočekávám zlepšení, tak alespoň vytrvalost zůstat jako dobrý horor. 3* a.k.a 55% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nejprve se mi horor celkem líbil, ale i tak jsem z toho neměl vůbec dobrý pocit a tak jsem dlouho váhal do jaké bodové kategorie ho zařadit. Jelikož mi však film připadal, jako bezostyšná vykrádačka lesního ducha, rozhodl jsem se ho řadit spíše níže. Tedy aspoň se o napodobení pokoušejí, což se jim příliš nepovedlo. Většinu scén totiž sami pokazí svojí schopností budování nějakého napětí a pak také uřvanými špatnými herci. V poslední řadě ještě film natáhli skoro do dvou hodin, na což není dostatek zajímavého obsahu. Abych film jen nekritizoval, tak nepopírám, že se zde nacházejí jisté dobré a občas i mírně strašidelné scény. Příběh je pak víceméně klasický. No na víc než 2 hvězdy to nevidím. 45-50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Diabolské horory mám veľmi rád. Tento konkrétne ma zo začiatku aj celkom nadchol, a páčili sa mi aj hororové prvky, teda len niektoré. Napríklad scéna v nemocnici bola výborná. Škoda, že ťamani vlastne ani nepoznajú iných bubákov ako vlasatice. Maska však celkom ušla. Dejová linka ale nebola bohviečo - mysteriózny základ bol zbytočne zmätočný a záver predvídateľný, hoci snaha tu bola. Lepší priemer. 55/100 ()

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen za 25 dní. (ČSFD)

Reklama

Reklama