Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Problémy ve Městě hříchu nikdy nespí... a platí to i pro spravedlnost. Jen se zeptejte Willa a Elizy, dvou právníků naprosto odlišných povah, kteří se zabývají takovými případy, jež se dějí po západu slunce a musí se vyřešit dřív, než zase vyjde. Jejich práce je důkazem toho, že co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas - ale jen když máte dobrého právníka! (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

dawe254 

všechny recenze uživatele

spíše mi to přišlo jako takový seriální díl... ale líbilo se mi to,v Las Vegas to žije ! a hned mám chuť něco podobného zažít.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Krásní, mladí a nadějní právníci uprostřed Las Vegas. No jak by to s takovými lidmi asi mohlo dopadnout? Žijí ve společnosti plné peněz a sami žijí prakticky jen z peněz lidí, kteří provádí kraviny a pak za ně platí mastný pálky. Jelikož jsem měl ani ne hodinu a půl čas, tak jsem tenhle HBO film zkusil. Kvalitně nemůžu říct, že by byl úplně marnej, jen mi místy až moc připomínal Upíří deníky, kde upíři jsou právníci a z lidí sajou místo krve prachy. Na druhou stranu jim to člověk nemůže mít za zlý, protože si to ty lidi kolikrát i zaslouží. Ale to, jak krásně a uměle vypadali, to už se z těch herců jen tak neodpáře. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama