Reklama

Reklama

Potomek

  • USA The Prodigy (více)
Trailer 1

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy... (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

U mě dobrý - tak 3,5*. Kdyby tak neodflákli postavu matky a šli víc do hloubky, mohlo to být velmi dobré. 

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Potomok a Sestra , napísané automatickým hororovým generátorom , majú rovnaké hodnotenie ako famózne Prekliate dedičstvo.Nechápem to.

MIMI.kry

MIMI.kry (hodnocení, recenze)

Nevyzpytatelný potomek v hororu... Nebylo toto téma už v desítkách  jiných filmech? Občas bych brala i originální zápletku. Můj skromný názor.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Keď som uvidel Colma Feora, hneď sa mi vybavil Andre Linoge :-)

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

hej to vypada slusne, navrch tenhle typek natocil bezvadny At the devils door

Comida

Comida (hodnocení, recenze)

No, podle traileru to vypadá dobře. Už se těším :)

Má to eRkoévý rating https://filmratings.com/Search?filmTitle=The+ProdigY&x=0&y=0 takže to nebude jen béčko pro děti, a podle toho co bylo v traileru mi připadá že se nejedná úplně o film plný jumpscarů, ale možná o kvalitní psycho. Ne že by nebyly některé filmy s nižším ratingem děsivé, ale většina není. Uvidíme.

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama