Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zařízla po 30 minutách, protože už jenom co tam na začátku Anne říká svým vnitřním hlasem vůbec nedávalo smysl. Tak jsem ještě chvíli čekala a potom co tam začal předvádět Willem Dafoe a Ann s tím prodejem zbraní už bylo na mě moc. Navíc tam každý šíleně tlačil na pilu, ale ve výsledku z toho nevylezl ani ždibínek nějaké emoce a nějaké logiky. Za mě 25% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

normálně mám tyhle retro novinářsko-politické-něco dramata rád,ale kde nic není ani smrt nebere.Režisérka si evidentně ukousla větší sousto než byla schopna zvládnout a výsledkem je velmi vážně se tvářící nuda,kde jeden uspávací dialog střídá druhý.Vydržel jsem sledovat asi do poloviny,aby mi po poměrně dlouhé době došla trpělivost a zbytek filmu jsem lehounce přetáčel...20% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Takmer ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď jednotlivé komponenty pre natočenie zaujímavého/napínavého filmu do seba nepasujú. Nejednotná réžia s nejednotným striedaním dynamických a statických scén a nesprávne využívanie potenciálu skvelých a skúsených hercov. Škoda za to –u Netflixu (až na minimum výnimiek) stále platí, že kvantita ide na úkor kvality. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpadové hodnocení dávám skutečně jen výjimečně, a když se k tomu přeci jen už uchýlím, tak se až doposud jednalo o béčkový, céčkový, laciný, amatérský braky, kde to prostě nešlo jinak. Nyní, v případě této podívané, to ovšem bude úplně poprvé, co takto ohodnotím i film z tzv. kategorie A, tedy film komerční, s poměrně hvězdným obsazením, uměleckými ambicemi, možná ne i zcela nejlevnější, ale prostě tohle vše zmíněné tu naprosto přestalo hrát roli, neboť něco tak mizerného jsem v této produkci jednoduše neviděl. Neskutečně dlouhatánské dvě hodiny filmového průseru, nudy, promrhání času, děsivý zážitek, hnus, odpor, opovržení, ale nejvíce ze všeho nepochopení, ze kterého to ostatní pak zřejmě nejspíš pramení. Já totiž absolutně od začátku do konce nedokázal vstřebat, co tím autorka, tedy režisérka a scénáristka v jedné osobě, nějaká Dee Rees, chtěla vlastně sdělit. Vůbec jsem nedokázal zachytit jakýkoliv smysluplnější vývoj děje, nějakou dějovou kostru, podstatu toho příběhu, jakou to mělo mít jako pointu, já tam viděl jen spoustu podivně jednajících postav, vyluzující z úst zcela nesouvíjející dialogy, chvílemi i dokonce monology, různě se vyskytující chvíli tu, najednou jinde, no maglajs jako kráva, kdy jsem už po hodince sledování toho paskvilu pomalu ani netušil své jméno. O zápletce tudíž nemám příliš co psát, ta tu pro mě zkrátka neexistuje, napětí a emoce to samé, atmosféra a styl zpracování tu pak sice cítit byly, ale působily naprosto nevýrazně, a co se obsazení týče, to byla další podpásovka, neboť všichni zúčastnění si hromadně vybrali nejslabší chvíle ve své kariéře, kdy si Anne Hathaway zřejmě myslela, že když se nenalíčí a nechá si jakože uříznout jednu kozu, tak získá minimálně nominaci na zlatého plešouna, ovšem její dvouhodinový ubrečený a usmrkaný zoufalý ksicht spíš budil děs a lítost, než nějaké ocenění jejího výkonu, Ben Affleck zas odehrál bez diskuze svou totálně nejzbytečnější roli a navíc doufám, že na sobě co nejrychleji zamaká, neboť tu má špekáček tak minimálně o dvacet kilo k dobru a ani na něj už nebyl zrovna příjemný pohled a Willem Dafoe přehrává sice často a rád, ale i on se tu rozhodl podpořit své kolegy v podprůměrných výkonech a přehrává tak ještě o dost více, než kdy jindy. A jelikož pozitiva se zde zkrátka nevyskytují, nemám tak skutečně na vybranou, dát tomu nejryzejší Odpad!, protože se prostě jedná o vážně gigantickou, zoufalou a zbytečnou sračku!!! ()

Tafi.CK 

všechny recenze uživatele

Začal jsem s tím o půlnoci a už v půl jedné jsem si říkal, že je to asi moc těžký takhle před spaním. Za pět minut dvě jsem si už ale připadal úplně stejně jako Dick, neb mi přišlo že jsem vše zapomněl a jediné relevantní, co k tomuhle počinu mohu napsat je tak otázka - co jsem to sakra právě viděl? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama