Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale Adkinsovi som to v role dobráka veľmi nežral. Celé rozprávanie jeho príbehu bolo veľmi patetické a zápletka filmu o rivalite bratov ma skutočne vôbec nezaujímala. Viac-menej som iba stále čakal, kedy sa na scéne odohrá ďalšia krvavá bitka a Adkins všetkým poriadne nakope zadky. Snaha o vytvorenie akého schopného deja tentokrát vôbec nevyšla. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

K filmu tu napísali už nejakí užívatelia predo mnou trojdielny román, alebo neviem čo to mal byť za pokus. Neviem, kto komentáre dlhé ako Marxov Kapitál vôbec číta. V krátkosti - film je o tom, že vyzeráte jak debil, prepustia vás z väzenia a idete si za pomstou. Takže nasleduje len násilie, bitka, zbrane a škaredé Angličanky, čo majú tridsať, ale máte chuť im vyplácať dôchodkové sporenie. To všetko v dosť surovom, ale často aj vtipnom štýle. Po svižnom úvode žiaľ tempo trocha opadne. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bčko ako sviňa s nie príliš uspokojivým koncom. Film založený na bitkách a práve tie sú tu najlepšie. Veľa filmov nieje v ktorých sa toľko nakladá. Niet divu že to Angličania tak vedia. Koniec koncov sú to tí najtvrdší hooligans. Celá snímka sa skoro odohráva v jednom bare, no dialógy nie sú zas tak primitívne a človeka to baví. Celkom slušne to odsýpa. Scott Adkins je vo svojej role skvelý, rovnako tak si ho pamätám v Expendables 2. Avšak ten jeho hlas je neznesiteľný. A celkovo v tomto filme tým Angličanom skoro hovno rozumieť. To by bola radosť robiť titulky podľa odposluchu. Zaujímavú postavu hrá aj Louis Mandylor, ktorého len ťažko rozoznať od jeho rovnako hereckého brata Coastasa, známeho zo série Saw. V snímke sa dostane na nespočetne veľa bitiek a dočkáme sa aj jednej fatality upilovanou brokovnicou. Celkom dobrá jednohubka na polnočné premietanie. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poctivá brutální řezničina, ve které se zjizvené hovado s vymlácenými zuby rozhodne pomstít lidem, kteří ho podrazili. Tady si Johnson na nic nehraje. Stačilo upravit Adkinsovi trochu fasádu a poslat ho řezat všechno a všechny. Proti němu postavil další mlátičku v podobě Fairbrasse, i když ten tu své pověsti přeci jen zůstává něco dlužen, a standardní potravu pro pěsti okořenil několika známými ksichty jako jsou Moran nebo Gregory. Dostal jsem přesně to, co jsem čekal a ještě něco navíc, protože režisérovi se celému příběhu podařilo vtisknout jistou osudovost. 80% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně zábavné akční béčko. Pokud Vám stačí u akčního žánru solidní souboje, ucházející hlavní postava a scénář, který není tolik proti logice, tak s tímto snímkem nemůžete šlápnout vedle. Možná nejlepší "bezzubá" role Scotta Adkinse :-). Režisér a scénárista Jesse V. Johnson se překonal!:o)) Solidní 4 akční hvězdy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Jako bojový koordinátor na filmu pracoval Dan Styles. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Newbold. (Rominator)
  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)
  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)

Reklama

Reklama