Reklama

Reklama

Milion malých střípků

  • USA A Million Little Pieces (více)
Trailer 3

James, třiadvacetiletý alkoholik a narkoman, má dvě možnosti: léčbu nebo smrt. Poté, co se probudí v letadle s rozbitým obličejem a bez vzpomínek na posledních několik týdnů, zamíří na odvykací kúru, kde ho čeká mnohem víc než jen detoxikace a terapie. Zatímco James podstupuje bezvýchodnou cestu za uzdravením svého zničeného těla, léčí také své zlomené srdce tím, že se spojuje s dalšími spřízněnými dušemi, které bojují za lepší život. Milion malých střípků je nejnovějším filmem uznávané režisérky Sam Taylor-Johnsonové, v němž Aaron Taylor-Johnson předvádí excelentní výkon. Ve filmu natočeném podle knižního bestselleru Jamese Freye, jehož scénář napsali Aaron Taylor-Johnson a Sam Taylor-Johnsonová, dále hrají Billy Bob Thornton, Juliette Lewisová, Giovanni Ribisi a Odessa Youngová. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (26)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Filmov o alkáčoch a feťákoch, ktorí proti svojej vôli boli donútení ísť na odvykačku, bolo nakrútených neúrekom, ale tento z tých všetkých, ktoré som ja videl, je zrejme najväčšia šupa! Hlavný hrdina (Aaron Taylor-Johnson) mi neuveritelne zapasoval i napriek svojmu egu a arogancii. Okrem iného je vo filme použitých i pár dobrých myšlienok od slávneho Lao Tzu z knihy Tao Te Ching! No a záverom ešte dodám, že toto bol asi prvý film, v ktorom som zniesol Juliette Lewis a snád prvá rola, v ktorej som si naozaj obľúbil Billy Bob Thorntona. P.S. Giovanni Ribisi ako buzik nemal tiež chybu! ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

pro toho kdo vídá feťáky jen na nádražích a porůznu pohozených a v tv zahlédne pár vteřinových šotů z jejich průserů,tak tady má na stříbrném podnose podaný jejich "tajný" život.Tak to je pro nezasvěcné opravdu šok.Scénář nešel vystřelit jen tak od boku- vymyslet ho.Tam musel být námět z reálného pohledu.Kdo viděl americké dokumenty i tam se do toho spadne velmi lehce.Někdo cestu do normálního života neustojí a oběsí se a někdo ty střípky ze sebe smývá,aby na konci cesty zůstal čistý.A pak v tv jak třeba ve Švédsku v současné době roste trh s drogami a paralelně i kriminalita.Všechno to tam obyvatlům ,do té doby žijících v nejbezpečnější zemi Evropy,nechali dovézt politici. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slabe, Ten Krajcir Dzonsn nie je az taky dobry herec, nemam z neho natecene prirodzenie a nebudem tu davat 5 hviezd. ne, ne. Giovanni Ribisi detto - plany herec, nevie hrat. Tu bol este v roli homosexuala. mne to nevadi, mne je jedno koho picha do prdele. Na poli protialkoholickych filmov stale vedie Bill Wilder so svojim kuskom z roku 1945  : 20 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LENNY, CHCI TĚ TAM VZÍT. ČEKAJÍ TĚ HNUSNÝ DNY, MOŽNÁ TY NEJHNUSNĚJŠÍ V ŽIVOTĚ. BUDEŠ CEJTIT BOLENÍ V DUŠI, O JAKÝM SE TI ANI NESNILO. ALE PŘEMŮŽEŠ TO A BUDEŠ DÁL ŽÍT ČISTEJ A SVOBODNEJ …“   Příběh z odvykačky. James je troska a právě teď se rozhodne, jestli troskou zůstane…  Příběhová mozaika lidí, jenž zapadají do léčby. Nejsou extra zajímavý. Když Jamesovi přestane mrdat a naváže romantickej vztah, máme tady takovou inventuru života…. s tím, že je třeba kurva vydržet! Prostě film z léčebny, o boji se závislostí na alkoholu a cracku. Všemu rozumím, všechno chápu. Jen tý léčebny bylo moc a konflikty tak nějak normální. Za srdce mě to nechytlo.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2007 napsal James Frey, neznám. 2.) Nejsem tím, čím jsem býval. A jsem na to hrdej…  ///  Thx za titule „Jan Váňa“.                  PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Greya 

všechny recenze uživatele

Raketový memoár vrcholové mety konzumovaného mixážního pultu drog i bezedného sudu lihovin zve polomrtvého, obnaženého mučedníka Freye do expresních programů rehabilitačního centra v bezvědomé kondici téměř narušených funkcí trvalého pobytu orgánů. Každá následující krůpěj alkoholového stolování je ve výsledku Jamesovým rohem na schovávačku v kulaté místnosti před smrtkou. Skupinky reflektují tedy euforické recepty na pohromy, anebo ohromující metody semaforu s přesvědčivým bažením. Příhody marných přízraků vzbuzují sympatie a nemalé starosti k jejich brouzdavým uvážením. Potrpím si na porouchané bytosti a s inventurou spáleného konce “shit listu pokojně hladím čistou čtyřku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčelo se ve městě Pomona (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama