Reklama

Reklama

Car Masters: Z vrakoviště na výsluní

(pořad)
  • USA Car Masters: Rust to Riches
Reality-TV
USA, 2018

VOD (1)

Pestrá parta v Gotham Garage renovuje vybraná auta a náklaďáky. Dělají z nich bouráky, které pak prodají za velké prachy. (Netflix)

Recenze (10)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a občas na to i klidně kouknu ale takhle macho stylizovaná přestavba aut mě osobně nesedí. Jedna z věcí co nechápu je jak se ty výsledky můžou někomu líbit. Nepochybuji o tom, že v teamu Car Masters jsou profesionální mechanici, ale designéři teda hrůza. Borci koupí naprosto pěkného Mustanga který jde dát rozumně dokupy, ale tady borci auto rozříznou napůl aby ho o 30 cm rozšířili protože tam potřebují nacpat širší gumy, na čumák nacpou hnusný spoiler a na přední masku hnusnou napodobeninu netopýra. Z a tu hrůzu si nechají zaplatit 50k dolarů a to je v pohodě. Vkus kupců v případě této reality show fakt nechápu, ale to je asi těžce individuální. Druhá věc co mě irituje je to jejich smlouvání výměny něčeho za něco, což je vyloženě nesmysl. ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Rád se dívám na videa renovací aut, nebo jejich úprav. Na pořád se docela dobře dívá ale kvalita odvedené práce je úplně zoufalá. Hlavně v 3. Sérii. Třeba mezery mezi čelním sklem a kapotou u toho modrého rádoby Delane jsou příšerné. Vrchol všeho je pak "concept" Marka, který vypadá jako auto kreslené lehce postiženým žákem prvního stupně. O tom jak na hayabusu navařili plechy a hnusně je oblepili karbonovou páskou ani nemluvím. ()

km_ 

všechny recenze uživatele

Tyhle stupidní americké reality show jsou tak trochu moje guilty pleasure. Ukažte mi rednecky, co něco dělají, cokoliv, a já budu fascinovaně koukat a tápat, jestli si ze sebe dělají srandu, nebo to je myšleno vážně, což se dá vlastně i vztáhnout na produkci. Ale to jejich vyjednávání o ceně, kultura, prostředí, jejich rady do života, poučky do byznysu ve stylu, když vyměním 30 tisíc za 50 tisíc, tak to je dobrý obchod a další, to mě asi nepřestane fascinovat. Ohledně takových redneck reality show je nejlepší, že potom člověk zjistí, jaké s tím Discovery a History channel (teď už možná i Netflix) mají problémy, protože ti lidi třeba neplatí daně, mlatí se v hospodě, auta jsou nelegální a tak dále, nicméně hrdost a ego jim nedá a stejně se tím půjdou pochlubit do televize, což třeba není tenhle případ, ale skalní redneck by si mohl říct, že to ještě neznamená, že to vlastně neznamená, že to nemusí být pravda. Kdybych to měl hodnotit vážně, nějakým přínosem pro kinematografii, tak je to odpad. Už jen proto, že téměř každý dialog tam je řečen dvakrát, aby to pochopil úplně každý, a rekapitulace, co se stalo před deseti vteřinami beží zbylých deset vteřin, což taky vypovídá o umělecké kvalitě tohoto počinu. Ale to není úplně všechno, protože celé je to tak absurdní, že mě to prostě baví, asi jako když vás kousne komár a vy víte, že si to nemáte škrábat, ale ono to je prostě příjemné. Nikomu bych nikdy tyhle redneck reality show nedoporučil a v hospodě bych je nikdy nehájil, ale pro tu celkovou bizarní emoci si zaslouží víc než odpad. ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Je až bizarní jak kvalitní kontent jde vytvořit jednoduchým formátem jako je dokument o bandě cvoků z dílny kde dojebávají zlatý klenoty automobilového průmyslu a dělají z nich tuzérský strašáky každýho petrolheada. O to víc je bizarní ta skutečnost, že pro tyhle kolotočárský povozy existuje natolik jeblá klientela, která je ochotna za ně zaplatit velkej balík. Oproti Rust Valley je Gotham Garage projektem, kde sledujeme společnost, která se zuby nehty snaží prosadit a občas flusne do éteru i celkem zajímavou přestavbu auta, za který by jste si nechali vzít i ledvinu. 4 Cavemeni z 5 ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Ok. Tak tohle je absolutně špatně, jak kvalita zpracování, tak kvalita lakování - potažmo první věci, kterých si u aut všímám - nechápu jak to vůbec můžou mít odvahu prodávat. Neskutečná fušeřina (auto s výřivkou, kterou slepovali z několik kusů a jak to tam nakydali tak to zatřeli a předali zákazníkům - na spoustě záběru bylo vidět, jak z toho dokonce visí skelné vlákna) a poslední perlička byl ten párek konceptů, které sice prodali za 285k, ale ta kvalita a vůbec design těchto "skvostů" bylo něco otřeseného. A už vůbec nemluvím o tom, že auto co vypadá jako supersport, tak má motor v předu :D EDIT: řada 5 - fušeřina pokračuje. "Daytona" - ten předek i křídlo bylo něco strašného, hlavně udělané ze železa....Tesla úplnej grc a nemohli si snad myslet, že se jim tam podaří dát benzínový motor a zároveň zachovat veškeré funkce Tesly a hlavně vypíchnutého autopilota?! A týpek to chtěl vyměnit za 458? :D :D :D Dále ty jejich termíny jsou úplně k smíchu! K pontonové lodi a Chevelle se nebudud ani vyjadřovat a tím se dostáváme do finále. Koupě Ferrari 360 spider, bez interiéru a zádní části karoserie jim přišel za 75k $ jako dobrej obchod? Na netu jsou kompletní kousky za 70k a nahoru. Potom přišel Markův "talent" a úplně to auto zmršil. No a co se týče jeho kvality "lakování"? Sám sprejem v garáži bych to stříkl líp. To že to někdo koupil je překvápko a svědčí o odbornosti kupce. A pak tu mám závěrečnou nabídku ke koupi 2ks Ferrari v balíčku za úžasnou cenu 350k $, kde by ho možná sklepal na 290k $? :D :D :D Ty auta samotné jdou koupit dohromady za 230 k $ (s přihlédnutím k jejich potřebám - že do toho nejspíš budou řazat atd, takže nepotřebují leštěnku se servisem pouze ve Ferrari a nízkým nájezdem), tak by mě zajímalo kam na ty ceny chodí? Jsem zvědavej, co budou bastlit v další řadě... ()

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem všechny série a o auta a tuning se zajímám léta. To co tam ti borci tvoří a celý ten koncept toho všeho je prostě paskvil. Tak to prostě je. Nevím jestli je to tak jen pro show, ale spousta z těch jasně viditelných fušeřin slepenejch na koleně je v rádoby napinavejch transakcích prezentována tak, aby se nám  snažili přiblížit život v custom dílně. Auta miluji, ale tenhle koncept je mrdka a je mi z něj na blití. Tohle si auta nezaslouží. Každý  Autar nebo člověk co se zajímá o auta to vidí stejně ()

Reklama

Reklama