Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

První polovina je super, pak se stane taková blbost, která celej film docela domrví a celou atmosféru vytratí. Ono by to ani nemuselo být po příběhové stránce špatné, ale to finále je už nesmyslné. I přes to jejich chápání. Takhle by se to prostě nestalo. Ta první klíčová scénka je ještě pěkná, ale stejně bych se držel původního plánu. Snímek zachraňuje pěknou Williams a soundtrack, víc k tomu dodat netřeba. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Byla jsi a vždy budeš člověkem, který mi při hraní zastaví srdce.” Taková klišé vypouští z úst Lizzie směrem k Charlotte a diváci mají být svědky něčeho výjimečného. Dvě hvězdy Bachoffovy akademie v Bostonu, prestižní hudební školy pro mladé cellisty, totiž budou hrát spolu. Jedna z dívek je vycházející hvězdou, druhá talentovaná ji byla, dokud její kariéru nepřerušila vážná nemoc matky. Úvod možná vypadá děsivě, ovšem postupně nás tvůrci několikrát překvapí. Vesměs mile. Ano, je tam sice spousta ALE, nicméně se postupně dostaneme k tomu, že na soukromé škole se vyučuje leccos. Televizní režisér Richard Shepard poměrně příjemně překvapil. Nebál bych se napsat, že jsem občas cítil „úchyla“ Davida Cronenberga, působí docela suverénně, ač v druhé půlce výrazně ztrácí tempo. Amputační taškařice je mile zvrácená, překvapivě originálních momentů je nakonec víc. Tvůrci se navíc trefili i výběrem ústředního hereckého dua. Takže nečekaná spokojenost. Tři až čtyři hvězdy. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý bizár. Uznávám, že jsem se nenudil, ale uráželo mě, jak to všechno bylo halabala naházené na sebe. Že film nedává smysl dovedu odpustit, když to vyváží něčím jiným. Perfection je však vše, jen ne perfektní. Přišlo mi to prostě lajdácké a ani to nebylo dobře zahrané. Finále bylo už spíše k smíchu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Parádní psycho úchylárna, která je výborně napsaná a stejně tak skvěle zahraná, přičemž velký podíl na úspěchu má famózní hudební složka a brutální střih, který se někdy zarývá až moc do morku kostí. Allison Williams jsem si oblíbil v Uteč a evidentně jí podobné role přitahují. V rámci ne úplně tradičního a jasně vymezeného žánru nemohu hodnotit jinak než plným počtem. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Perfection na mě působilo dost zvláštně. Tvůrci to zamýšleli opravdu dobře a snažili se vymyslet inovativní způsob, jak diváka překvapit. Což jim v mém případě, a vsadím se, že nejsem jediná, vyšlo. Střídá se tu dost žánrů i nálad a scénář má tu moc vám zamotat hlavu. Na druhou stranu na mě tento nenápadný snímek působil až moc netflixově a podbízivě. Ten námět mi prostě moc neseděl, ale co já vím, nikdy jsem nebyla profesionální hudebnice nebo sportovkyně, abych zažila tuhle oddanost. Závěr mi přišel tak nějak křečovitý a klišovitý, ale rozhodně si ho budu ještě chvíli pamatovat. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama