Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po čase zase nějaký pětihvězdový thriller, Netflix budiž pochválen. Hlavní devizou filmu je brilantní scénář, jehož styčnými body jsou dva parádní zvraty; ten první očekávaný, druhý ne. Ale to neznamená, že mezi nimi je jen nějaká průměrná vatová výplň, naopak, nevstal jsem během projekce ani na hajzl, jak jsem byl zaujatý. Třeba scéna z čínského meziměstského busu je asi mou letošní nejzapamatováníhodnější zhlédnutou filmovou scénou. Scénárista (a režisér v jednom) si s divákem labužnicky pohraje, a to mám rád. Já si zase labužnicky vychutnal jeho estetické a zároveň vytříbeně deviantní dílo. A připočtu-li mu k dobru i krásnou klasickou hudbu, není jiné než maximální hodnocení na místě. Mch. libé zvuky cella považuju už dlouhá léta za nejkrásnější zvuky ze všech libozvuků, které lze na nějaký klasický hudební nástroj vyloudit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý bizár. Uznávám, že jsem se nenudil, ale uráželo mě, jak to všechno bylo halabala naházené na sebe. Že film nedává smysl dovedu odpustit, když to vyváží něčím jiným. Perfection je však vše, jen ne perfektní. Přišlo mi to prostě lajdácké a ani to nebylo dobře zahrané. Finále bylo už spíše k smíchu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Netflix sice vypouští filmy v poměrně zběsilém tempu,ale jejich kvalita je velmi často dost slabá.The Perfection naštěstí patří do té povedenější skupiny.Víc než kdy jindy tady platí,že čím méně divák ví,tím víc si tenhle kousek užije.Ani trailer v tomhle případě neřekne vůbec nic a to je dobře.Výsledek je totiž překvapivě povedený psycho thriller s několika celkem zábavnými zvraty,které navíc nepůsobí jako úplně vycucané z prstu.V hodnocení se nakonec přikloním ke slabším čtyřem...není to sice úplně čisté,ale vzhledem k zábavnosti a určité dávce originality by tři byly málo...70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Play hard with a vengeance, aneb bohatý, navenek dobré pověsti se těšící bílý pervert uhlazeného zevnějšku a zvráceného nitra si v nynější době nezaslouží nic hezkého.. Dobrý nápad, poutavá scéna s porušováním přepravního řádu meziměstské autobusové dopravy, morální i psychologická pofidérnost a přehnaně účelový dějový konstrukt. Když se lusknutím prstu přešlo z Mozartova Requiem na rapování Deuce Mobb, nevěděl jsem, jestli se smát, brečet, nebo si jen poklepat na cello.. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvých cca 45 minút je 5 hviezdičková záležitosť. Luxusná eroticko-koncertná scéna s orgazmom na konci má už teraz miesto v mojej osobnej topke, a tá tiesnivá nákazová atmosféra má tiež hodne do seba. Potom sa to posere. Nie, plán bol evidentne natočiť hračičku a že si tým sami podrazia nohy asi nikomu nevadilo. Všetky pointy sú pritiahnuté za vlasy a ja môžem len snívať, o tom čo keby (heč!), stále sa ale jedná o výborne natočený a bez váhania najzábavnejší film minulého roku. Guilty pleasure jak krááva. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama