Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čakal som priemerné Bčko a dostal som kráľovský chod na zlatom podnose. Snímka v istých momentoch pripomína Get Out a kupodivu tu hrá aj rovnaká herečka Allison Williams. V istom momente môžete očakávať slušný plottwist a nie jeden. Začiatok vyzerá, že tu máme len typickú drámu o dvoch lezbách avšak potom prídu pomaly slušné tarantinovky. Hudba je perfektná a spoločný duet čelových expertiek je úžasný a skoro som ho po sluchovej stránke zakončil orgazmom ako Charlotte. Záver uspokojivý, i keď ten posledný plottwist už bol asi zbytočný. Skutočne veľmi dobrý filmový zážitok a Allison Williams začínam mať radšej a radšej, asi ma dostal jej božský úsmev. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Perfection na mě působilo dost zvláštně. Tvůrci to zamýšleli opravdu dobře a snažili se vymyslet inovativní způsob, jak diváka překvapit. Což jim v mém případě, a vsadím se, že nejsem jediná, vyšlo. Střídá se tu dost žánrů i nálad a scénář má tu moc vám zamotat hlavu. Na druhou stranu na mě tento nenápadný snímek působil až moc netflixově a podbízivě. Ten námět mi prostě moc neseděl, ale co já vím, nikdy jsem nebyla profesionální hudebnice nebo sportovkyně, abych zažila tuhle oddanost. Závěr mi přišel tak nějak křečovitý a klišovitý, ale rozhodně si ho budu ještě chvíli pamatovat. ()

Reklama

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

To byla bomba. Pro mě naprosto originální téma, skvěle pojaté a zpracované. Holky se ve vypjatých situacích chovali dost reálně a některé scény byly zahraný naprosto excelentně (Lizzie v autobusu). Zvrat střídá zvrat, člověk nikdy neví, jak to vlastně je a finální rozuzlení se mi taky moc líbilo. Po dlouhé době napálím "hororu" 5 hvězd, fakt jsem z tohohle filmu nadšená. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý bizár. Uznávám, že jsem se nenudil, ale uráželo mě, jak to všechno bylo halabala naházené na sebe. Že film nedává smysl dovedu odpustit, když to vyváží něčím jiným. Perfection je však vše, jen ne perfektní. Přišlo mi to prostě lajdácké a ani to nebylo dobře zahrané. Finále bylo už spíše k smíchu. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery... Nekoukejte na trailery, nečtěte si na netu nic víc, jedině pak si tuhle podivnou podívanou užijete mnohem víc. Já jsem se nechal namlsat a opravdu, po celkem normálním začátku začnete zhruba po dvaceti minutách trochu netušit co se děje, a v neuvěřitelných twistech, co se kolem začnou dít, si budete řikat... CO??? Ale nakonec to hezky do sebe zaklapne. Holky jsou sympatický až na půdu a myslim, že Bohumil Koulínský nebude mít radost, až se na ně na konci ani nepodívá... 75% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama