Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery... Nekoukejte na trailery, nečtěte si na netu nic víc, jedině pak si tuhle podivnou podívanou užijete mnohem víc. Já jsem se nechal namlsat a opravdu, po celkem normálním začátku začnete zhruba po dvaceti minutách trochu netušit co se děje, a v neuvěřitelných twistech, co se kolem začnou dít, si budete řikat... CO??? Ale nakonec to hezky do sebe zaklapne. Holky jsou sympatický až na půdu a myslim, že Bohumil Koulínský nebude mít radost, až se na ně na konci ani nepodívá... 75% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý bizár. Uznávám, že jsem se nenudil, ale uráželo mě, jak to všechno bylo halabala naházené na sebe. Že film nedává smysl dovedu odpustit, když to vyváží něčím jiným. Perfection je však vše, jen ne perfektní. Přišlo mi to prostě lajdácké a ani to nebylo dobře zahrané. Finále bylo už spíše k smíchu. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Originálně vypointovaná thrillerová jednohubka, která ještě navíc posiluje o vytříbený soundtrack. Tím vším je snímek The Perfection, jehož celkové pojetí a styl vyprávění působí příjemně mrazivým dojmem. Režisér Richard Shepard tedy stvořil výtečnou žánrovou pecku, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Skvělá práce! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Spíše než Horror je to psycho drámo, ale i tak jsem za tento dost originální filmeček od Netflixu - opět, dost rád. Sám jsem si nedokázal představit o čem film bude, jelikož jediný co jsem viděl byl poster s dívkou co hraje na hudební nástroj, ve výsledku fakt originální počin. Potěší příjemná lesbická scéna, pěkná hudba a za top scénu považuji jízdu autobusem s následnou amputací. Trochu se pak vše zmírnilo, ale závěr byl pěkně úchylný a s opět vydařenou amputací. 4* asi nedám, jelikož nudných pasáží je tu více a mohlo se přidat i na brutalitě. Ale i tak se Netflix opět vytáhl. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zhruba před měsícem jsem to po scéně s autobusem vypnula, v dojmu, že půjde o nějakou asia style ujetinu plnou zvratků a hmyzu, na což jsem tehdá neměla náladu. Dnes jsem si řekla, že už bych to mohla dokoukat a k mému překvapení jsem zjistila, že jsem to posledně vypnula v nejlepším. Protože hned na to se objeví flashback a najednou je z toho pecka plná příjemných překvapení a já nevím, jestli tam místo tý jedný, na kterou to do nedávna vypadalo, loupnout tři, čtyři a nebo rovnou pět. Flashbacků ve finále moc není, ale s každým roste zábavnost tohohle filmu a já mám chuť si ho pustit znovu (a to se mi stává mimořádně). Dát druhou šanci se někdy fakt vyplatí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno