Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tuctové drama o violoncellistkách se zdálo pokračovat jako bodyhorror, pak se z toho stal thriller o pomstě, která ovšem měla pokračovat další pomstou, a závěr byl masakrálně bizarní. Ano, ty rituály! Člověk si při tom tak nějak vzpomene na Suspirii, jenže tady je to horší - žádné temné síly, žádná magie, nýbrž lidská zvrácenost. Pěkná kamera, hra v kapli má až vizuál italských podivností, a odpovídající hudba. Hlavní hrdinky jsou i ve své zlobě a naštvanosti sympatické a postelové scény jsou krásné bez laciné vulgarity. Možná bych pustil kameru i do momentů, kdy došlo na řezničinu, jejíž výsledek si divák může vychutnat, ale jako celek se mi film líbil, takže umírněnost beru. Někdy je třeba vydržet, i když to bolí... ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

To byla bomba. Pro mě naprosto originální téma, skvěle pojaté a zpracované. Holky se ve vypjatých situacích chovali dost reálně a některé scény byly zahraný naprosto excelentně (Lizzie v autobusu). Zvrat střídá zvrat, člověk nikdy neví, jak to vlastně je a finální rozuzlení se mi taky moc líbilo. Po dlouhé době napálím "hororu" 5 hvězd, fakt jsem z tohohle filmu nadšená. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Bojlerový poplach! Dvě neheterosexuální čelní cellistky čelí sbormistru Kulínskému. K tomuto čelyndži se staví čelem i cellem, ukáží milému úchylovi zač je toho Apocalyptica, a ten má pak z toho pedofilního píchání leseb starostmi orosené čelo, které si nakonec nemá čím otřít, a dost ošoupaná cella. Je z toho mile bizarní, solidně zvrat(k)ová i zvrácená, hravá a veskrze originální amputační taškařice, kterou někdo satanžel označil jako horor, a tak tomu zdejší „hororoví experti“ hystericky kurví rejtynk, protože se buď nedočkali tupého dvouhodinového skřípání panty otravnou ektoplasmou, anebo jsou to prostě oživlé mrtvoly s očekávanou nekrózou v dutině lebeční, co si „hru na cello“ vykládají jako mongoloidní, dutě znějící pleskání rukama nad nadočnicové oblouky, basový klíč nosí dle nich na svazcích dozorci, a tudíž nejsou s to pobrat jemné nuance perfektně vyladěných suit. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Fakt rozporuplný snímek. Dvě violoncellistky (teda Elizabeth je asympatická hysterická kráva) z úchylné Bachoffovy akademie se potkaly po nějaké době (dejme tomu těch 10 let, co bylo uvedeno). Spolu si zatančí takový podivný 90minutový tango, kde se předhání, kdo bude vést. Některý scény super a hlavně šok v nečekaném vyobrazení jednotlivých plánů fungoval efektivně (opravdu mě to šokovalo a vydal jsem ze sebe dokonce kombinaci zájmena a vulgarismu)... Jako celek taková patlanina - vypointování hlásalo solidní sračku. Fakt rozporuplný snímek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Absolutní úlet. To, co se tady dělo, to nedávalo smysl, ale nějakým záhadným způsobem to bavilo. Nejdřív se příběh zaměří na dívčí duo a la Apocalyptica, aby se rozjelo lesbické drama. To se následně převede do psychedelického hororu, aby to pokračovalo konspirační teorií o Bambini di Praga. Úlet, ale zábavnej úlet. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama